Ni finns på riktigt!!

2019-10-07 004

….

Godkväll,

Alltså wow nu blev det minsann fart på lajksen, tror aldrig hjärtat varit så ”fyllt” som nu 🙌🏼 tackar! Maken tycker det är ”fusk” dock säger han här bredvid mig, för jag fikade ju efter det 😂 Jaja, det må vara så, men jag blir i alla fall glad att se att ni verkligen finns i verkligheten, och inte bara är ett gäng siffror i statistiken som ju annars är det enda jag ser om jag inga kommentarer eller lajks får 😅

Så jättestort tack för er tid, nu önskar jag er en fin kväll! Själv sitter jag just nu framför veckans avsnitt av ”Kockarnas kamp” med kex med brie och en kopp te 🍵 Mums!

Vi hörs imorgon igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Klart vi finns på riktigt !! :)
  Din blogg är äkta och jordnära.
  Kram fina och ha en fin dag

 2. Emelie skriver:

  Har läst gårdagens inlägg flera gånger. Det har många poänger och det är bra med en påminnelse om hur viktigt det är att visa uppskattning mot alla i sin omgivning. Det blir ju förhoppningsvis en god cirkel av det också.

  Jag måste erkänna att det där gilla-hjärtat har jag inte tänkt på, men det är klart att även en sån enkel grej är viktig. Och jag som läser här inne varje dag och har gjort i många år borde bli ännu bättre på att lämna en liten rad efter mig, särskilt när du så generöst delar med dig av ditt och din familjs liv.

  Vill att du ska veta att du inspirerar mig så mycket både i stort och smått, och din blogg känns som en skön och behaglig oas jämfört med många andra ställen på nätet. Jag upplever det som att du är rätt så förskonad från massa negativa kommentarer och kritik, har du samma upplevelse?

  Önskar dig en fortsatt fin vecka, kram! ❤

 3. Frida skriver:

  Fina du! Din blogg är en favorit, kikar in här varje dag. Jag har ibland tänkt att jag vill kommentera flera inlägg på rad men tänkt att ” nej men gud det kan jag ju inte göra haha. Får sprida ut det lite.”. Men ska släppa lite på det då 🤣 och kommentera mer!!
  Du skriver så klokt och har en fin blandning av allt, me like! Älskar speciellt dina inlägg kring barnen tex kläder, dina klädtips smink mm.

  Stor kram!

 4. God Morgon!
  Klart vi gör! :) Och du är lätt och tycka om tack vare ditt sätt att skriva, dina inspirerande bilder och den värme du alltid förmedlar. Dessutom är du oerhört bra (och har alltid varit) på att återknyta när dina läsare kommenterat. Det är en OERHÖRT viktig egenskap man bör ha som bloggare.
  Vilket vackert ljus det var på bilden. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

 5. Emma skriver:

  Åh, jag har kommenterat på din blogg många gånger men aldrig tryckt gilla. Det har jag aldrig gjort på någon av de andra bloggarna heller. Har inte tänkt på att man kan göra det på en blogg, trots att symbolen finns där. (Däremot klickar jag ofta gilla på Facebook och LinkedIn.) Så det var bra att du påpekade funktionen och att du faktiskt uppskattar bekräftelsen. Förstår att man inte vill skriva rakt ut i tomma intet. Jag gillade din höstbild på ån förresten.
  Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..