Plädarnas tid är här!

2019-10-07 007
2019-10-07 014
2019-10-07 008

.

Tjingeling, 

Sovit gott? Här har ni en som sovit som en kratta. Låg och vred och vände mig om vartannat efter att jag av någon oförklarlig anledning vaknade fram vid 02- tiden. Sååå himla dötrist att ligga å räkna får, eller annan skit, inget fungerar ju ändå 😂 Somnade om långt om länge, men när jag väl njöt av sömnen igen var det dags för alarmet på mobilen att skräna igång, typiskt.. Nåja det blir till att hinka i sig några extra koppar med kaffe idag känner jag… ☕️

Hösten är här som jag nämnt nu femtioelva gånger senaste tiden här inne, och jag har investerat i årets mysigaste pläd. Filtar/plädar är ett måste denna årstid, vi har dom överallt här hemma!! Barnen har varsin gosig inne på sina rum, en finns i vårt sovrum, en i soffan uppe, och två-tre stycken på första våning och sedan har vi minst två i soffan nere i källaren. Kan konstatera att vi är storkonsumenter av filtar/plädar när jag nu tänkte efter 😅 Och denna senaste i samlingen är bara såå fin, dubbelsidig med ull på framsidan och linne på baksidan 👏🏼 Från Lovely Linnen, denna hittade jag hos Åhléns, men finns säkert både här och där på nätet om ni söker.

.

2019-10-07 003

Älskar naturmaterial!!

Ha nu en bra måndag, jag ska strax sätta igång och produktfotografera 28 bordslampor, så har lite att pyssla med, haha! På återseende hoppas jag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

LOADING..