Ä v e n t y r l i g

2019-09-23 019
2019-09-23 020

 

Tjingeling,

Då var det måndag igen! Helgen flög förbi, vissa gör ju det. Kanske är det för att hösten är här på riktigt nu, och vardagarna består av verkliga ting och sånt man måste göra. Så när helgen kommer, hinner man knappt koppla av innan alarmet återigen ringer när man sover som bäst, och så är det måndag, och ny vecka igen!
.
Nu råkar ju jag tycka om både vardagar och helger som tur är, och just ATT dagarna ser ganska lika ut. Men man kan säkert upplevas ”trist”, särskilt av yngre personer som är mitt uppe i att ”förverkliga sig själva” av att vara lycklig med ett liv med rutiner. Men det är en skön trygghet i min värld!
.
.
.
2019-09-23 022

.

Men jag har aldrig varit någon större äventyrare, inte som ung heller 😅 Alltid förundrats över människor som känner behovet av att bestiga bergskedjor, och kasta sig ut på 4000 meters höjd med en fallskärm på ryggen. Den personlighetstypen är långt ifrån mig, och har svår att tro att jag blir sån med åren heller 🤣 Men man ska aldrig säga aldrig det har jag lärt mig.

.

2019-09-23 025

 

Hur äventyrlig är du på en skala? Trygga Bettan som jag eller Äventyrliga Olle som får panik av att vara hemma nån längre stund? 😂😂😂

Nu ska jag strax ha ett telefonmöte, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Helen skriver:

  Här är Trygga Bettan som är gift med Äventyrlige Olle!

 2. Ylva skriver:

  Är nog både trygg och äventyrlig! Älskar att skrota runt hemma och påta i trädgården, laga god mat och mysa! Men sedan måste det hända något typ bestiga Kebnekaise, dyka, forspaddla! Känns härligt att känna att kroppen och knoppens fixar detta, en liten kick att leva på ett tag😊

 3. Hanna skriver:

  Är nog mera Trygga Bettan!Fast en resa på egen hand säger lägg en nej till.. Kram!Väntar på helgen..Får man säga det på en måndag?!

 4. Hej Anna ! Vill bara tala om att fast jag är äldre än dig gillar din blogg och dig! Har råkat riktigt illa ut med svår TBE har legat bla nedsövd på IVA och olika sjukhus o avdelningar i 8 månader. Din blogg är min räddning nu med utmärkt inredning din ärlighet och dagliga uppdateringar⭐️⭐️⭐️

 5. Sandra skriver:

  Här har du en Trygga Bettan till! :) och jag tror framförallt att det är en mognadsgrej att känna sig lycklig och tillfreds med livet här och nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..