Get started Monday

B551D657-FB3E-4EC7-B0A1-2D97F62020E4

 

Godmorgon måndag,

Idag kör jag ”vobb” här hemma med denna 👆🏼 kille. Blev ingen mer med magsjukan än en spya på natten (ursäkta alla känsliga), och bilresan hem mot vår småstad under gårdagen gick bra. Men vi håller såklart hårt på 48 timmars regeln (minst) i denna familj, så det blir en hemmadag eller två innan Maximilian får gå tillbaka till skolan.

Jag har två inlämningsjobb som ska till två olika kunder denna vecka, så jag måste sitta och jobba på med detta. Då är det en fördel att ha en större barn hemma, han sköter ju sig själv rätt bra, och behöver inte ”passas” varje sekund, på så sätt får jag saker gjorda trots allt. Tycker faktiskt att det är väldigt skönt att barnen är lite större nu,  skulle aldrig orka börja om igen med en liten bebis (sen är jag ju i äldsta laget för det nu också) men Celine hade mer än gärna sett att vi skaffade ett syskon till, ett jäkla tjat ibland 😅👶🏼

.

48A60677-EDFD-4593-A6E1-06B78D86E9B7

På tal om något helt annat. Vet inte hur många frågor jag fått sedan förra hösten om vart jag köpt gräset i våra vaser, och dom är ju alltså plockade i naturen, och inte köpta! Detta gäng med vasstrå plockade jag förra hösten, och dom är lika fina än. Så det är alltså nu i dagarna ni  ska ut och plocka gräs/vasstrå om ni vill ha det hemma och spraya på med lite hårspray så luddar dom inte!!

Nu kickar vi igång denna måndag, och så hoppas vi det blir en riktigt bra vecka, eller hur?!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Emelie skriver:

  Så skönt att det inte blev värre för er lilla kille 💕
  Toppentips med hårspray till vassen, nu kanske jag kommer mig för att plocka in några strån. Åker förbi ett ställe med massa vass på väg till jobbet, men har aldrig blivit av att jag stannat och plockat.
  Sen kan man ju undra ibland hur det blivit här i världen när frågan dyker upp var vass är köpt 😂 Även om jag vet att man kan köpa det så blir frågan så komisk för en fd lantis som mig 😉
  Önskar dig och familjen en fortsatt fin vecka och håller tummarna att ni får fortsätta vara friska, kram!

  1. Hahaha, jag har tänkt exakt samma över dom frågor 😂 Blir lika förvånad varje ggn, här har du nämligen en lantis till 😂 Tack snälla, ja vi håller tummarna att allt är över nu och att det mer va något tillfälligt han fått i sig, mer än magsjukebakterie!! Kramkram

   1. Emelie skriver:

    Å andra sidan har jag en jobbarkompis som säger att hon ska gå ut i skogen och ”hämta kantareller/lingon/blåbär” och det tycker jag låter galet eftersom jag i bästa fall hittar litegrann om jag LETAR 😂 Så hon tycker nog jag är lite knasig som inte bara ”går ut och hämtar” 😉

    1. 😂 Ja men det är ju enklare att köpa en burk med t ex rårörda lingon än att plocka och sylta in själv 😂 så tycker inte du är konstig! Men plocka lite vasstrå är ju enklare n att åka och handla dom nästan, haha! Kram!!

 2. Peggy skriver:

  Ja viss är det vacker med strån i vas, men luddar inte dina vasstrån?

  1. ja visst r det, så enkelt! Jag har spryat med hårspray på dom, då luddar dom inte, ett tips :)

 3. Lina skriver:

  Fint!!

  Lina.yogaworld.se

 4. Lina skriver:

  Så fint med vassen! 😍♥️ Bra tips!!

  1. Tack, ja det är fint och naturligt! Spraya på dom med lite hårspray så luddar dom inte heller!

 5. God förmiddag,
  Skönt att M hållit sig pigg och att hemresan gick bra!
  Ja, vasstrån är vackra. Så fint också att ta in en en nyponkvist med bär eller rönn o.s.v. nu men jag är lite restriktiv med sådant för mannens skull. Han har lite svårt för ”döda pinnar” som han kallar allt från ormhassel kvistar med blad och bär på. ;P ;)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja det var skönt att det inte blev mer (räckte gott och väl, hua!) Tänkte på dig mitt upp i allt jäkelskap där på natten, haha!

   Haha ja just det din man r ju ”allergisk” mot pinnar, haha! Men strå då får han ju en liten ”vippa” på köpet 😅 testa det! Spraya med lite hårspray på så luddar dom inte av sig heller så kan han inte gnälla på det, haaha!

   Ha en fin måndag, kraaaam

   1. Ja, det ni hade natten mellan lör och sön är ju ett mardrömsscenario för mig, så där tänkte du ju helt rätt! ;P
    Ha, ha, tack för tipset -strån är ju inte ”pinnar”!!! ;D :D Och på med hårspray då!
    Massor kramar igen!

    1. Egentligen r det ju ett mardrömsscenario även för mig, men ju mer jag utsätts för detta vidriga, lite lättare blir det att hantera för varje gång. Var helt otänkbart förr att jag skulle ”plocka” med sånt, men nu tycker jag bara så himla synd om barnen när det händer så jag får sätta mina egna ”problem” åt sidan :) Haha nä strån är ju inte riktigt samma kanske kan funka på karln din 😂 Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..