Kläderna är roligast på hösten

2019-09-11 073
2019-09-11 072

.

Tjingeling,

Ja happ, idag känns det som riktig höst i luften, vinden blåser på, men solen skiner ändå vackert från en blå himmel. Högre luft än tidigare, en höstlig känsla helt enkelt, och jag gillar det! Känner mig faktiskt klar med sommarplagg och bara ben nu, har dragit ut på det länge, men idag åkte en lite tjockare tröja från märket Second Female på för första gången. Mysigt med ”tjocktröjor”, fast denna är inte såååå tjock, passar mig som är varmblodig och sällan fryser perfekt.

Är det inte så att kläderna på hösten är allra roligast? Sommarkläder i all ära, härligt med tunna små klänningar, och bara ben, men man använder ju inte så mycket mer typer av kläder den årstiden. Nää hösten är bäst på klädpunkten enligt mig!

 

2019-09-12 008
2019-09-12 013

.

Älskar denna typ av tröjor att ha en topp, eller blus som jag har under idag. Gillar kombinationen av en silkig blus och den stickade tröjan över eller bara över axlarna. Ingen jacka behövs än så länge, det är också härligt med hösten att man kan skippa jackan ett tag i alla fall.

.

2019-09-12 016

.

Som jag letat efter en blus i Satin, redan i början av våren letade jag, alltid vart slut i min storlek när jag väl hittat, men så hittade jag denna för ett tag sedan, i perfekt nyans och i min storlek, bingo!

.

2019-09-12 034x

.

Japp, jag tränar på utsläppt hår också, bravo Anna 👏🏼😅

.

2019-09-12 040
.

Står i beskrivningen att färgen på blusen är Light Grey, men den är mer åt det brun/beige-hållet tycker ja. Sååå snygg nyans precis som jag ville ha!

.

2019-09-12 045X

Foto: Picasa

2019-09-12 043XX

Blusen hittar ni här och tröjan hittar ni här! 

 Nu ska jag kila iväg på ett snabbt litet ärende, samt köpa lunch hinner (läs orkar) inte laga något idag! Ta hand om er så hörs vi snart igen förhoppningsvis!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Hej! Superfin blus! Har kollat upp den och tänkte beställa den nu, osäker på storlek dock, vilken storlek har du på din blus?
  Mvh
  Marie

  1. Ja den är jättefin, jag har stl s och brukar ha stl 38 på blusar på tex H&M om den jämförelsen säger något 😅

 2. Emma skriver:

  Jättefina plagg och du är så snygg i håret!
  Men byxorna, varifrån är de?

  1. Tack, byxorna är gamla från H&M :)

 3. Camilla skriver:

  Hej Anna!
  Jättefina bilder på dig och du klär jättefint i utsläppt hår.
  I Skåne har vi riktigt höstväder så jacka måste man ha på sig.
  Denna veckan har det varit blåst, ösregn, soligt. Riktigt skiftande väder.
  Så trist också när det blir mörkt så fort om kvällarna men då lyser din blogg verkligen upp ☺
  Ha en fortsatt skön fredag och ha en underbar helg.
  Kram ❤

 4. Carina skriver:

  Alltså Anna, varför åldras aldrig du?? Hur kan du ser så ung och pigg ut med 3 barn och för det mesta själv hemma med barnen??
  Ge mig tips, jag behöver det. Och då är jag 10 år yngre än du!! :)

 5. God morgon,
  Aha -där ser jag något vi är olika på! ;) Själv tröttnar jag nämligen aldrig på sommarkläder och barbent. Tänker varje höst att ”åh nej, jag är inte nöjd ännu!” Hade varit så befriande att få bära det tills man tröttnade, då jag tröttnar på vinterkläder efter bara någon dag (och tvingas sedan bära det i månad in och månad ut). Höstkläder går väl an, så länge man inte måste bylta på sig för mycket, men jag föredrar ändå barbent framför strumpbyxor. :)
  Din sidenblus var fantastiskt fin (precis som dig) och väldigt vacker nyans. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..