Snygg måndagsleverans

2019-09-09 054
2019-09-09 056
2019-09-09 063

.

Tjingeling,

När det plingar på ytterdörren en måndagseftermiddag när man sitter djupt koncentrerad över en hög med papper, och i ärlighetens namn inte har det direkt jätteskoj, då står där ett bud på trappan med mattan jag vann vann i en frågetävling på senaste Sleepo-eventet jag var på för några veckor sedan. Glad överraskning!

Var såklart tvungen att pausa arbetet en stund, slita upp mattan och testa på övervåningen, där vi inte haft en matta på ett tag. Det blev sååå mysigt och ombonat, och jag hade glömt hur mjukt det är med matta 👏🏼 Jag är dessutom väldigt inne på dessa typer av färger just nu, ljusa men ändå varma här hemma, fint till hösten kan jag tycka!

 

2019-09-09 052

Perfekt mjuk för små barnfötter att gå på när man ska titta på barnprogram, och film för det är mest barnen som sitter här uppe, men även dom ska ha det mysigt och ombonat. Katten lär älska att ligga och softa på den om inte annat. Jag som sällan brukar vinna i tävlingar, vann även en frågetävling i lördags på 40-festen ✌🏼 Vid en närmare eftertanke kanske jag ska köpa en trisslott också för det verkar gå bra nu 😂

Nu ska jag göra det sista här innan jag ska hämta hem barnen, sedan  är det dags för veckans första fritidsaktivitet. En timmas dans står på schemat för minstingen i familjen! På återseende.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Johanna skriver:

  Mattan är helt underbar! Grattis till alla vinster, bara fortsätt så och passa på med några trisslotter också någon gång måste det ju hända 😂
  Får jag fråga dig om ett tips, jag skulle gärna köpa matta/mattor till vårt hem men tycker färg är svårt. Vårt golv är egentligen valnöt men har blivit blekt och påverkat av solen att det istället har blivit väldigt varmt i färgen och liknar mer en varm ek med inslag av nästan rödaktigt trä. (Vet inte om beskrivningen går att förstå?).
  Till detta har vi tex en soffa i naturvit och kritvita väggar. Vilken matta skulle passa till detta golv tror du? Jag gillar inte golvets ”nya” färg och skulle vilja att mattan neutraliserade detta och få in mer grå/beige känsla, tänker att beroende på vilka färger man sätter samman så går det att förändra totala känslan i rummen.
  Håller med en kommentar här ovan, du får gärna komma hem till mig och inreda 😍

  1. Haha, ja man kan tycka att man borde vinna på Triss, men jag är tveksam. Min bror fick ett år 100 trisslotter i julklapp, han vann typ ingenting på alla dom lotterna, nån hundra lapp hit och dit men man kan ju tycka att med så många lotter borde det varit nån större vinst, men icke så jag köper aldrig såna lotter efter det 😂

   Jag tror jag förstår hur golvet ser ut, det blir ju även så med ekgolv med tiden, dom blir mer åt det orange hållet, inte så smickrande alla gånger. Men jag tänker eftersom du har både vit soffa och vita väggar är det ju fint med en matta med något slags mönster så det händer något. Dock behöver det inte vara en jätteutpräglat mönster, eller färg, tänker att en beige, brun, eller lerton på mattan är bästa för att neutralisera det röd/orange i golvet. Men ja det är inte lätt det där med att hitta mattor.. Men skulle kunna tänka mig att just denna matta jag har skulle passa bra, den är sandfärgad med ett mönster men inte ett tryckt framträdande mönster.. 😊 Tack det är en fin komplimang!! Kraaam

   1. Johanna skriver:

    Åh tack snälla, du fattade ju precis vad jag menade med färgen!!

    ”Lerton” fastande jag för direkt och faktiskt när du säger det så skulle nog din nya matta passa perfekt hos oss. Vi har samma golv i alla rum i huset på två våningar så det är ju exakt samma problem överallt dessvärre. Nu måste jag genast googla in på sleepo och kolla in vad de har! Eventuellt ska vi flytta snart så inga stora projekt blir det men en matta eller två och lite nya textilier kan jag absolut tänka mig :)

    Kram och ha en bra dag! (jag ska också skippa trisslotter nu det verkar lättare att hitta ett havsnära hus i Stockholm för en bra peng än att vinna där hahaaa)

 2. Strunt i surpuppan! Det är ju bara att sluta läsa om man inte gilla en blogg. Tycker din mix är superbra med fina bilder! Testade förresten de vegetariska köttbullarna du tipsade om, supergoda tyckte både jag och mannen. Barnen var inte lika imponerade 😁…

  1. Ja då är det ju, och tack kul att höra att du uppskattar bloggen! Och haha ang ”köttbullarna” så har jag inte vågat testa dom på varken barnen eller mannen.. men vågar nästan lova att det inte skulle gå hem.. 😂

 3. Karin skriver:

  Fint och ombonat det blev! Och fin varm färg på mattan!! Men visst har du haft en liknande, kanske lite ljusare, tidigare? Minns att jag var lite sugen på den då, ..och blir det igen när jag ser denna!

  1. Ja den mjukade upp det hela jättemycket, blev ”varmt” som du skriver!

   Ja vi har mattan i vitt, inne hos Celine! Jättefin den också men denna är blev ett strå vassare mot det vitmålade golvet! 😊

 4. Carro skriver:

  Åh vad jag skulle behöva att du kom och inredde hos mig, haha! Såå fint ni har det!
  Kram 💕

  1. Vad gullig du är, en fin komplimang att man jan tänka sig mig gå lös i ens hem 🥰 Tack!! Kram

 5. Emelie skriver:

  Vilken mysig matta, passar jättebra där 👍☺
  Såg den coola vasen/krukan (?) på din insta och uppfattade det som att den var från Ikea. Är det så? Minns du vad den heter i så fall? Hittar inte när jag letar. Har egentligen köpstopp på både krukor och vaser men ibland måste man ju få göra undantag, eller hur? 😂
  Och förresten, jag tycker du är alldeles lagom privat och tror du har en stadig och trogen läsarskara 😉

  1. Ja det passade bättre än jag hade vågat hoppas på :) Vasen är från ByOn, och inte Ikea så därför du inte hittar den. Det är soffan som är från Ikea som jag hade taggat till 😉 Men vasen hittar du bland annat här: https://www.sleepo.se/heminredning/vaser-krukor/by-on-celeste-vas-vit-26cm.html

   Ja det är svårt att tillfredsställa alla olika typer av människor, och deras ”behov” ;)

   Ha en fin måndagskväll!

   1. Emelie skriver:

    Ah, då förstår jag ☺

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..