Dagens jag!

116728CF-A241-4513-8C66-69B76E1872D3

.

Tjingeling,

Här har ni mig denna torsdag, lite halvt på språng är jag, men bjuder ändock på en bild eller två 📸 Det är så här som jag oftast ser ut på vardagarna, i ett par byxor, med en topp eller blus, och med håret i en tofs eller knut.

Sällan jag har håret utsläppt tyvärr, vet inte vad det är för fel på mig, men jag får panik med håret hängandes någon längre stund. Jättefint på andra, det ser så enkelt och avslappnat ut för vissa, håret bara hänger där. Men dom gånger jag själv försöker mig på det, (för tro mig har har testat) måste jag alltid ha minst en hårsnodd runt handleden, liksom så att jag är redo för ”räddning” när jag inte står ut längre, och vi pratar redan efter nån halvtimma/timma sen är håret ofta uppsatt… 😆

.

C9116166-7210-4432-A811-4D0173E602A6

Hallå där på er, här sitter jag och spänner blicken i er 🤣

Nu ska jag rulla vidare med denna dag, har ett uppdrag för ett stoooort multinationellt möbelföretag att sätta tänderna i, sååå kul! Ni får se framöver på Instagram, ni som följer mig där.

Följ mig om ni inte redan gör det @starwoman1

Ha en kalasfin torsdag allesammans!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Madde skriver:

  Hej
  Vart har du köpt side-bordet? Är på jakt efter ett liknande som lite avlastning vid tv:n.

 2. Lisa skriver:

  Samma här! Alltid en hårsnoddar runt handleden och sällan jag orkar ha håret utsläppet en hel dag. Hästsvans alltid. Köpte dock ett diadem nu i sommar och det gör det lättare att ”orka” ha det utsläppt, kanske ett tips om du vill prova.
  Jag tycker ju att det är fint med uppsatt hår och trivs som sagt bäst i det men ibland vill man ju ändå variera sig.
  Tack för en fin, hemtrevlig blogg, väldigt sällan jag kommenterar men har följt dig i flera år.
  Kram

 3. Mimmie skriver:

  Fin som alltid vännen 😍

 4. Emma skriver:

  Jättesnyggt!
  Var kommer byxorna ifrån?

  Jag håller med fast jag sätter upp håret med en klämma. Har aldrig håret utsläppt hemma, det är så opraktiskt.

 5. Håller med alla som skrivit .Har bara din och att vara någons fru kvar i min blogglista. Ni båda håller inte på med att man ska köpa o köpa hela tiden, tur att man kan välja vad man vill läsa. Roligt att läsa om din vardag ,jobb och dina barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..