Måndag igen!

2019-05-22 029
2019-05-22 089

.

Godmorgon,

Hur mår ni mina kära cybervänner?

Jag mår bra, men oj vad snabbt helgen drog förbi. Jag ”hann” (läs valde) att inte kika in här på två dagar, men nu är jag tillbaka och känner mig pigg och energifylld inför denna nya vecka!

Under min lilla korta frånvaro här inne, gick vi ju även in i en ny månad, välkommen september! Jag gillar hösten och ”myset” som kommer med denna årstiden, och så är höstkläderna ofta väldans snygga. Jag har snöat in på kulörer som ”Mustard” och ”Ockra” just nu. Barnens höstgarderob är uppdaterad med mycket i just dom färgerna, ska även uppdatera mig egna är tanken, men först ska jag gå igenom vad jag har! Ett plagg in, ett ut är ett bra motto!

.

2019-05-22 086
.

Ibland får jag extra roliga små jobbuppdrag, att fotografera produktbilder. Inte jätteofta jag får dessa uppdrag (tyvärr för det är himla skoj), men gjorde ett sådant jobb och fotade denna fina sminkspegel med LED-belysning före sommaren. Blev själv kär i spegeln, som har olika typer av ljusalternativ (med dimfunktion), varmt dagsljus, mellan ljus eller vitt ljus, som gör att ljuset kan justeras enkelt till starkare eller svagare så man får till en snygg makeup!  Ni hittar spegeln här (och fler bilder) för er som är nyfikna!

Nu ska jag snabbt kila ut och spola ur vår soptunna, sopbilen var precis här och tömde den (äntligen!). Det har varit mask i tunnan de senaste dagarna, vita små äckliga maskar/larver… Sååååå äckligt när det bokstavligen kryllar i tunnan när man öppnar locket för att kasta sina sopor.. 🤢

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Emma skriver:

  Åh, vet du möjligtvis var vasen är ifrån? :) Kram!

 2. Tessan skriver:

  Åhh heja dig som tar hand om sopptunnan – det klarar inte jag av utan att typ kräkas.. haha Puss snygging..

  1. Haha, tänkte faktiskt på det när jag stod och spolade ur tunnan, att vissa hade nog velat spy dr och då, men jag är inte så lätt äcklad som tur är, haha! Men det va vidrigt, men nu är den skinande ren och t o m ganska väldoftande, haha! Kramis

 3. Fia skriver:

  Hur menar du med ett plagg ut, vart tar det vägen?

   1. Fia skriver:

    Vart säljer du? För att skänka är ju enkelt. Tycker ändå inte att det motiverar ny shopping.

    1. Säljer via en lokal köp & säljsida, och skänker även lokalt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..