Snyggast på länge

WhatsApp_Image_2019-08-26_at_18.49.59_1024x1024@2xertyuiopå

 

Tjingeling,

Detta kan vara den snyggaste kudde jag sett på länge 👏🏼 Fick en produktkatalog över By Ons höstnyheter före sommaren drog igång, och mina ögon drogs som en fluga till en sockerbit direkt när jag bläddrade i den tjocka katalogen och såg denna prydnadskudde. Allt tilltalar mig med den, pom pom (alltid gillat), kulören (så rätt i höst) och så ser man ju bara hur himla mjuk och mysig den är rent allmänt!! Klickade hem den igår 🙌🏼

Detta med att greja och dona här hemma börjar sakta vakna till liv igen efter att ha legat på is under den långa semester. Är sugen på både att måla i köket (eller tapet kanske), och ja nytt köksgolv drömmer jag om som jag ju skrev så entusiastisk om i våras. Men det blev det ingen av det då, för det visade sig att vi har så snett köksgolv på vissa ställen så det var inte så ”enkelt” och snabbt fixat som jag hoppades på att bara lägga nått över klinkern. Men ja nått ska vi göra med golvet, men vi får klura vidare på bästa alternativet :)

 

WhatsApp_Image_2019-08-26_at_18.48.30_1024x1024@2xrtyujkl-

Förresten på eventen jag var på i fredags, hade man en tävling för alla som var där, och jag vann 👏🏼 Priset var en superfin sandfärgad matta, så ser framemot att få hem den inom kort. Tror den kommer passa perfekt uppe i allrummet, ni får se framöver.

Ha en fin dag, så hörs vi snart igen!!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. sussie skriver:

  Varifrån är din urfina matta?

  1. Detta är produktbilder från ByON så jag vet tyvärr inte var mattan kommer ifrån :)

 2. Mimmie skriver:

  Wow såg den i deras monter på mässan o den är bara SÅ snygg! By On har så himla mycket härligt man vill fylla hemmet med.

  Ha en fin dag vännen,
  kram

  1. Jaaa alltså dom har verkligen mycket snygga saker, helt min stil 😍 Tack det samma fina du, klarade ni er från åskan borta i Sura? Här var hemskt :( Kraaam

 3. Louise skriver:

  Känner så sakteliga hur ”fixar-humöret” väcks till liv här också. Jag tror jag ska ta tag i den där hallen och potentiella tapeten där också – igen haha!
  Grattis till vinsten förresten, superkul ju!

  1. Haha, ja vi får väl se vem sm blir först med tapet, haha! Tack, ja jag vinner sällan så det var extra skoj!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..