A r c h i p e l a g o

2A077947-98C4-4692-9D94-DC5332830B67
Utedack_fartyg_solnedgang_birka
noje_fest_sommarkvall_dack_birka
.

Godmorgon måndag,

Så var det två veckor kvar av detta sommarlov innan vardagen drar igång med alla måsten/rutiner igen. Snabbt det går. Vi kommer utnyttja dessa sista dagar till max, som jag faktiskt tycker vi gjort hittills denna sommar. Känns som vi hunnit med en mängd olika saker, men samtidigt även bara kopplat av hemma i trädgården i lugn och ro! Idag ska vi i vilket fall åka iväg hela familjen på en skärgårdskryssning 🛳 En liten minisemester genom Stockholms skärgård, tycker det låter rätt mysigt även om jag egentligen inte är jag inget jättefan av kryssningar.

Men ett av barnens faktiskt få önskemål att få göra på sitt sommarlov var just att åka en ”stor båt” och sova på båten. Så då får det bli så! Denna kryssning är en sommarlovskryssning anpassad för barn, så kan nog bli uppskattat med både extra familjeunderhållning, godisbingo, dopp i poolen och familjedisco på kvällen med mera. Jag själv hoppas även på en fin och solig sommarkväll så vi kan sitta och njuta lite ute på soldäck också. Det är ju så vackert i skärgården!

.

skargard_fyr_hav_birka

Förresten vilka av er är tillbaka på jobbet igen denna måndag? Räck upp en hand 🙋🏼‍♀️ Och ni som fortfarande har semester, vad ska ni hitta på såhär den 5:te augusti? Kanske fler som ska på kryssning? 😄

Ha en bra start på veckan, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Ingela skriver:

  🙋 Tillbaka på jobbet sedan i måndags, och det är orsaken till att jag läser detta inlägg först torsdag kväll 😴 Så trött, tur att man brukar komma in i det igen efter första veckan!

 2. Mia skriver:

  Sista skälvande dagarna här…börjar jobba på måndag. Tyvärr har vi en stor kris på jobbet som pågått hela våren så jag är inte så särskilt sugen att gå tillbaka, det har varit så bra att vara borta från all drama. Men jag hoppas att en del har löst sig när jag kommer tillbaka! Ska försöka göra roliga saker de sista dagarna. Imorgon blir det Lejonkungen på bio och sen en kväll på tu man hand med min man på lördag ❤️

  Kryssning låter ju inte helt fel heller 😀

 3. Elina skriver:

  Tillbaka på jobb här med! 🙋🏼‍♀️ Men bara för några dagar innan jag går på föräldraledigt då vi väntar vårt första Barn i september, så känns knappt som att jobba på riktigt. 😆

 4. Maria skriver:

  Räcker upp en hand… Trivs dock på jobbet så det känns helt ok. Har haft en underbar semester med vandring i Österrike och hemresa via Champagne/Epernay, så jag ska absolut inte klaga. Ha en underbar dag!

  Kram Maria i Helsingborg

 5. Marie skriver:

  Är inne på sista semesterveckan nu som spenderas på underbara Gotland 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..