En fredag i augusti

AFCB339C-E448-4AD9-9A2D-1300D39E6598
FABB4EA6-482C-4C45-889A-637DFF5EDCE0
22DCD28B-FBB4-4E38-AA39-6A5D289D7957

 

Godmorgon fredag,

Vaknat upp till en magisk morgon, alldeles vindstilla, inte ett moln och ljummet i vinden. Sommarmornar när dom är som allra vackrast. Suttit ute ensam i lugn och ro med mitt morgonkaffe och ätit en smörgås, medan resten av familjen tog en sovmorgon. Stilla, tyst och fridfullt. Bara katten som kom och strök sig runt mina ben en vända innan han letade upp något nytt ställe att lägga sig och vila på. Hur mycket kan man sova undrar jag 😅

Knäppte dessa bilder på nygamla matplatsen utanför huset denna morgon. Dom vita trämöblerna hamnade ju uppe på nybyggda trädäcket i början av sommaren, och jag beställde då ett bord jag i år och dar drömt om i betong till platsen där dom andra möblerna tidigare stod. Tungt som bly och robust. Inga stormvindas som ger sig på detta bord i första taget. Sen ett par rottingstolar (konstrotting) som matchar bordet och vips blev det ett helt annat uttryck än tidigare. Måste hitta dynor som passar stolarna, men inte lagt någon större energi på det ännu, dom funkar att sitta i utan också!

,

E70F9589-CB7B-4E46-9BAA-AE516E2BBEC1

Nu ska jag och Julie iväg en sväng och köpa armeringsnät. Klematisen jag köpte till balkongen för någon månad sedan behöver mer stöd att klättra på, så hög tid att införskaffa detta!

Nu önskar jag er en riktigt trevlig helg önskar jag er alla, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Eva skriver:

    Hej, har du möjlighet att länka bord och stolar?
    Görafint :)
    Tack.

  2. Hej såå fina stolar och bord! Undrar var du köpt det någonstans? Hälsn Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..