A l h o a

2019-07-04 004

Snäckor plockade av barnen och mig på Västkusten i finaste snäckskålen från By On.

2019-07-03 032

Och hårspännena är från Ella Agency.

2019-07-03 029
..

.

Tjingeling,

Hoppas ni vaknat upp till en riktigt fin torsdag?!

Här har Celine fått följa med pappa Jens till jobbet i Örebro denna morgon. Så hon fick gå upp i ottan och hoppa på tåget tillsammans med sin pappa som alltid åker tåg till jobbet. Hon tycker det är så spännande att både få åka just tåg, och få följa med en dag så här på sommarlovet. Ipad, hörlurar åkte med i packningen.

Så här på sommaren är det är extra fint med utsläppt hår och spännen tycker jag. Både på mig själv och på mina små flickor. Utökat samlingen med dessa två finingar. Hade tänkt dom till mig själv, men Celine har redan beslagtagit den glittrigaste av dom med texten J´adore, så jag får köra på Hawaiianska Alhoa-varianten med pärlor till mig själv då, inget får man ha i fred ;)

,

2019-07-04 005

Det över 250 kg(!) tunga betongbordet som numera står på uteplatsen måste jag visa i sin helhet en annan dag, för nu rycker Julie i mig här och undrar om vi inte skulle gå ut och gå?! ;)

På återseende, och ha en fin dag.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

  1. Hanna skriver:

    Aloha😃ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..