Kvällsmys

2019-06-26 829890
2019-06-26 829878sdfghjklöä
2019-06-26 829891

.

God kväll i stugorna,

Pappan i denna familj tog med sig barnen ut på en kvällspromenad till lite tidigare ikväll lekparken. Det var välbehövligt efter en dag inomhus då det varit regn här heeeeela dagen! Och jag fick mig samtidgt en stund för mig själv ute på balkongen med pizza och pepsi max. Bara vara en stund i lugn och ro.

Kan behövas, för jäklar vad barnen har kivats idag. Det gäller att andas ordentligt mellan varven, och jag räknar både till 20 och 30 ibland för att inte totalt tappa greppet. Om dom bara hade kivats om något vettig, haha! Men det är så dumma, och futtiga småsaker dom kivas om så jag håller på att bli tokig ibland…

Någon som känner igen sig? Eller dum fråga, jag VET att ni är måååånga som gör det! Säger ni något annat ljuger ni ;P

.

2019-06-26 829887

.

Påtal om något helt annat, detta är min mest användbara vas jag har här slog det mig när jag plockade in ett gäng nya blommor tidigare idag. ”Kolonn” i mellanstorleken från Skrufsglasbruk!

Och den är ju faktiskt i en relativt bra prisklass också, jämfört med många andra vaser i alla fall. Så tips, om ni är ute efter en avnändbar och snygg vas. Mellan varven har ju vissa onlinebutiker 20% på sitt sortiment, passa på då så blir det ännu lite bättre pris.

.

2019-06-26 829885

Blommorna är plockade rakt från trädgården, det är lyx för mig!

Ha nu en kön onsdagskväll, själv ska jag se ett nytt avsnitt av serien ”What if” med Renée Zellweger på Netflix. Lite skum serie, men kan inte låta bli att kolla ändå.

Vi hörs snart igen, simma lugnt!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Linda skriver:

  Ja my goodness så jobbigt det är med alla syskonkonflikter! Jag har oxå 3 barn i samma åldrar nästan som dina. Och som du skriver så är det ju inga världsliga saker som det bråkas om. Jag har inga syskon för egen del heller så har inga minnen av något liknande med egna syskon från barndomen. Så skönt att höra att det är fler som sitter i samma båt =) Gillar att du är rak & ärlig i din blogg.
  Jag följer oxå What If, sett 5 avsnitt och tycker att den är riktigt bra!
  Kram

 2. Själv har jag fastnat i Jane the virgin på Netflix. Jättebra serie! Trodde först den bara var nåt tramsigt men inte då 😬
  Oh ja, här kivas det med konstant… man blir helt matt 😅
  Kram 🤗

  1. Men tack för tipset, snart klar med denna serie jag kikar på, och behöver något nytt då ska jag spana i Jane the Virgin!! Ja jösses, men idag har inte mina kivats alls, dom brände nog ut sig själva igår, för då var dom i luven på varandra nääästan hela dagen, idag goda små vänner, haha! Tur det annars hade jag fått ta semester från semestern 😅 Kram

 3. Hanna skriver:

  Så barnfritt 5 veckor pga delat upplägg av sommarlovet låter ganska skönt då..Skämt åsido…Ska bli skönt att vara 5 veckor tillsammans också..Ha en trevlig dag!

  1. Ja ibland man inte kan välja, har man delad vårdnad så kanske man gärna tagit kivandet :( Men jag hoppas i alla fall att du får 5 underbara veckor där du kan göra precis allt du känner för utan att behöva ta hänsyn till barnens behoc, och sedan 5 underbara veckor tillsammans med dom ❤️ Stor kram!!

   1. Hanna skriver:

    Japp fördelar med båda!❤️

 4. Ann skriver:

  Ja herregud – igenkänningen!! Jag är ledig totalt 6 veckor men ska bryta på mitten för en veckas jobb (läs återhämtning…). Förra året med 6 veckors kivande i stekhettan som var då höll på att ta knäcken på mig!
  Kämpa haha!

  1. Haha ja en veckas återhämtning är inte fel mellan varven ;) Hoppas ni får fina veckor och att det blir mindre kiv i år, jag tycker det är bra när man kan vara ute mycket då blir det mindre konflikter barnen emellan ;) Kraaam

 5. Vilket fint inlägg, Anna! Och gillar dina härliga blogg.
  Nu nyfiken på pizzan? Fryst? Varifrån? Ser jättegod ut!❤️

  1. Tack snälla, glad jag blir ❤️

   Pizzan är en fryspizza, så inget jag bakat själv. Det är Grandiosa surdegspizza med pesto, mozzarella och parmensan, såååå god faktiskt! Parmesanan kommer hyvlad i en liiiten påse bredvid så man läggr på det efter den är färdiggräddad. Köpte pizzan av en slump, tyckte det lät gott och måste köpa igen och ha och plocka fram när man inte orkar fixa nått! Såg nu när jag skulle länka till dig att det finns en variant med Serano & mozzarella också, lät himla gott det också, men den har jag inte sett i affären.

   Det är denna: https://grandiosa.se/vara-pizzor/surdegspizza/mozzarella-pesto-parmesan/

   Ha en fin dag!

   Stor kram

   1. Tack Anna! Ska absolut testa båda sorterna! KraM😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..