Årets skolavslutning

50554877-9A27-4AE9-9E06-71C84A996810

Den obligatoriska promenaden till skolan tillsammans hela familjen på skolavslutningsmorgonen!

3D694B8E-AD05-4180-9D3D-F2684230B491

Två små systrar redo att se storebror sluta andra klass!

35D01E97-CD96-41BF-83CE-62F78730F41C

Sista stegen in på skolgården innan sommarlovet.

C629AA40-FFCC-4701-95C4-B9BB66A16B68

I väntan på att det hela ska börja!

EAE73FA3-2245-4950-9170-E09B22CA18C6

.

Tjingeling,

Så har vi varit på Maximilians skolavslutning denna mulna och mycket kyliga onsdagsmorgon. Tänk att han nu gått ut andra klass, min älskade lilla pojke, de är inte klokt egentligen! Vet ju att ni är några som följt mig här på bloggen ända sedan han föddes, och ni måste väl ändå hålla med om att det går väldans fort?! Visst känns som han alltid funnits i mitt liv, och jag kan knappt minnas hur det var innan barnen kom, men ändå så rusar tiden fram!

Har funderat på det där med vad jag och Jens gjorde med all vår tid före barnen, det är för mig en riktig gåta, haha! Inte ens internet och att sitta och glo i varsin mobiltelefon gjorde man ju för 9 år sedan, för det fanns inga smartphones då. Ja jösses alltså, ni som är utan barn lägg på minnet vad ni gör med er tid innan ni skaffar ikids, sedan minns man icke, haha!

.

F16A0AA2-E9D3-4DAB-978D-3AD320E96610

Så var andra klass avslutad, till hösten börjar han trean sista året i lågstadiet, det där är verkligen inte klokt!

4529C39B-8D48-44F3-A8FD-4FA45D37CB52

Tänk att jag skapat denna underbara, tokiga och gulliga lilla trio, det bästa jag gjort i heeeela mitt liv ♥ Så stolt så jag nästan spricker!

.

Skolavslutningar som avslutas med ”Den blomstertid nu kommer”  det är verkligen en speciell känsla. Precis som det där med vissa doftminnen jag skrev om för ett tag sedan. Men just när jag hör den blomstertid nu kommer, då kastas jag tillbaka till mina egna skolavslutningar som jag minns tydligt, och den känslan av frihet man hade när det var dags för ett lååångt och härlig sommarlov!

Vill till sist bara att vi alla också tänker på att det finns barn i vårt avlånga land som kanske inte alls ser glädjen i att det nu är sommarlov. Barn som har det otryggt i sina hem, med vuxna med missbruksproblem i sin närhet, som kanske knappt får riktig mat på bordet nu när skolan är slut för terminen. Det gör ont i mig när jag tänker på dessa barn som är utsatta på ett eller annat sätt ♥

Ta hand om er alla, stora som små!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. God morgon,
  Du får väl ta och kika bakåt i bloggen! :) Minns att jag började följa dig första året du börjat blogga och det var ju flera år innan M föddes. Jag kommer bl.a. ihåg inredningsprojekt och att du letade inspo på nätet, rundor på stan efter jobbet, att ni reste, gick ut, träffade vänner, att du fixade middagar och pysslade och njöt på balkongen i Sjöstaden.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja det har du rätt i, jag borde gå mer bakåt i bloggen :) Men dom där saker vi gör än idag och klämmer in plus barnen så vi måste haft mycket dötid, haha! Ha en härlig torsdag, hoppas ni har trevligare väder än vi.. Hmmm här känns då inte som sommarlov.. Iskallt och regn, får t o m ha lampor tända inne 🙈 Stor kram!!

   1. Ja, vädret har inte varit ngn höjdare idag här heller. När jag i morse tänkte att det var värdelöst att det var så mörkt, kom det precis värsta åskknallen och störtskur på det. ;P Kul med åska iaf.

    1. Åska kan va lite mysigt om den inte är alltför nära 😄 och man är utomhus!! Kramis

 2. Ja men visst är det fruktansvärt, så orättvist. Alla barn har rätt till en trygg miljö ❤️
  Så fina barnen är! Imorgon går min äldsta ut 6:an och den yngsta lämnar lågstadiet. Vart tog tiden vägen undrar jag med. Kram 🤗

  1. Hoppas ni får en fin skolavslutningsdag!! Stor kram!!

 3. Vilken fin liten trio! Barnen skänker sådan lycka så det går inte att beskriva. Skolavslutning även utanför Gbg denna dag, grät i vanlig ordning till ”Den blomstertid”… Har så många härliga minnen från mina egna skolavslutningar; valet av klänning och skor, doften av syrén, fikastunden efteråt- ljuvligt!
  Tänker också mycket på alla barn som inte har det så bra och som kanske har en klump i magen inför sommarlovet. Jag stödjer en organisation som heter ”Giving People” och de är fantastiska. Man kan anmäla sig som givare och hjälpa en familj i sin hemkommun med en matkasse, kläder, någon rolig aktivitet mm Ett tips!
  Maximilian är verkligen stora killen! Minns så väl när du bloggade från Sjöstan och han var nyfödd. Tiden flyger! Kram och ha en skön sommar

  1. Tack, ja dom är fina mina små ❤️ Måste googla på Giving people, tack för tipset!! Ha en riktigt fin torsdag, och ta hand om er! Kramar!! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..