Sista dagen

2019-06-11 009
2019-06-11 015

.

Tjingeling,

Sista dagen i förskolan för mina små flickor, innan det är dags för en herrans massa lediga veckor med ett härligt sommarlov. Det har varit ganska mycket frånvaro senaste tiden känner jag, dels alla korta veckor vi haft på grund av diverse högtider, men vi har haft även en del sjukdomar som gjort att dom varit ganska mycket hemma, men idag är dom i alla fall iväg igen, och nu hoppas vi att sommaren låter bli att bjuda på både magsjukor, feber och snoriga små näsor 🤧

Lite sorgligt är det allt, för i eftermiddag ska Celine ta farväl av sina pedagoger som hon haft sedan hon började förskolan, och även många små kompisar. Vissa av dom följer med till skolans i höst, men andra har valt att börja på andra skolor, så ja lite sorgligt är det allt när man måste skiljas åt 😪 Men samtidigt går ju Julie kvar under nästa termin och år på förskolan, så personalen kommer vi springa på i korridorerna och ute på gården igen redan i augusti!

.

2019-06-11 005
2019-06-11 012

Lite choklad till fröknarna ♥

Imorgon är det skolavslutning för Maximilians del, då ska vi upp och lyssna till skönsång ute på skolgården strax efter kl 08. Håller tummarna för att det inte kommer regna som tyvärr väderleksrapporten säger ☔️ Så synd när det är just skolavslutning då ska det vara sol, varmt och man ska kunna sitta där med sin fikakorg tillsammans efter avslutningen i gräset, men ja vi håller alla tummar vi har för uppehåll i alla fall.

Ni som har barn i skolan, har dom gått på sommarlov ännu?

Ha en riktigt bra tisdag, på återseende.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Linda skriver:

  Är med i gruppen på fb. Men hur gör man när man ska skriva ut, hittar ingen länk? Hur gjorde du? Kanske är jag som är trögfattad 🙈

  1. Du trycker bara på bilden och så sparar du den, sen är det bara å skriva ut! Så det är ingen länk att trycka på utan tryck rakt på bilden bara 😃

   1. Linda skriver:

    Tack för att du svarade, är ju inte så teknisk 🙈😂

    1. Då är vi två 🙋🏼‍♀️😂 jag är så oteknisk!!

 2. God morgon,
  Det var verkligen jättefina wraps -vilken fin idé! :)
  De hotade med regn här uppe oxå, men det kom aldrig ngt, så hoppas ni oxå hade sån tur!
  Såg tidigare inlägg med trädäcket och lekstugan -blev ju fantastiskt bra! :) Så smart oxå att barnen kan roa sig i stugan, medan de vuxna sitter och pratar vid bordet t.ex. Perfekt när man har gäster såhär i sommartider.
  Ja, det var verkligen en bra idé av J med trädäck! Så smart oxå att ni har köksingången direkt ut dit. Jag gissar att ni kommer få många trevliga timmar där nu under sommaren.
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Hanna skriver:

  Jo sonen hade skolavslutning i fredags!Så nu är det 10 veckor sommarlov för han!Ha en trevlig vecka!Något roligt inslag där Caesar är med skulle vara kul!🙊🙊😁❤️

 4. Var har du hittat dem fina chokladkakorna?
  Kram

   1. Jag har skrivit ut på vanligt A-papper efter en mall och satt runt en vanlig 200 grams Marabou mjölkchokladkaka, dessa är med smak av hallon :) Hittade mallar på en Facebook grupp jag är med i som heter ”Barnkalas Fest & Högtider” en superduktig tjej som gör såna och så får man ladda ner och skriva ut själv. Dock har jag ändrat texten på den med tack-texten på som Celine ska ge sina fröknar då hon ju slutar på förskolan som sagt. Lillsyrrans fröknar får chokladen med endast texten Glad sommar då hon ju ska tillbaka i höst igen! Så ett tips gå med i FB gruppen så hittar du massa fina wraps, och andra toppenbra tips! Kramar

  1. Jag har skrivit ut på A-papper efter en mall och satt runt en vanlig 200 grams Marabou mjölkchokladkaka, dessa är med smak av hallon :) Hittade mallar på en Facebook grupp jag är med i som heter ”Barnkalas Fest & Högtider” en superduktig tjej som gör såna och så får man ladda ner och skriva ut själv. Dock har jag ändrat texten på den med tack-texten på som Celine ska ge sina fröknar då hon ju slutar på förskolan som sagt. Lillsyrrans fröknar får chokladen med endast texten Glad sommar då hon ju ska tillbaka i höst igen! Så ett tips gå med i FB gruppen så hittar du massa fina wraps, och andra toppenbra tips! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..