T i l l b a k a

2019-06-10 019
2019-06-10 013
2019-06-10 021

.

Godmorgon,

Jo jag lever för den som kanske börjat undra, det blev några dagar offline kort och gott! Mina föräldrar, alias barnens mormor och morfar har varit här hos oss sedan i torsdags så vi har hängt och umgåtts med dom hela familjen, och njutit av sommarsolen ☀️

Och jösses så många projekt vi fått gjorda dom senaste dagarna. Är sååå tacksam för all hjälp vi fått (tack återigen mamma och pappa) och alla mysiga stunder tillsammans, grill, gapskratt och ett väder som verkligen varit på vår sida, strålande sol från att dom kom tills dom åkte hem igår, först då kom regnet ☔️

.

2019-06-10 024

.

Och ja nu står hon där färdig, barnens alldeles egna söta lilla lekstuga, bara ett dörrhandtag som ska monteras på, och en liten fågelholk, och så ska vi såklart plantera i dom små blomsterlådorna. Fler bilder kommer!

Men nu står den alltså där på det lika nya trädäcket som också det blev så galet bra i trädgården. Och det måste jag tacka Jens för, för det med trädäcket var hans idé till 100 % Tror det är en av dom bästa idéer han kläckt under våra 20 år tillsammans 😂

.

2019-06-10 012

Ja här under det nästan hundra år gamla äppelträdet som är inbyggt i trallen kommer vi sitta många gånger i sommar och åren framåt får vi hoppas. Och som ni ser har dom gamla utemöblerna flyttat hit. På framsida av huset ska ett nytt bord och andra stolar hamna, bara byggnadsställningen försvinner (ja skiten står kvar än runt huset 🤪)

Ha en kalasfin start på veckan, så hörs vi snart igen.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Sandra skriver:

  Hej! Så fint det blev. Vi har en likadan lekstuga och loftet är en succé. Vi tog också bort alla krusseduller och satte dit egna foder etc. ;-)

  1. Ja vi är så himla nöjda med lekstugan, och jag gillade inte riktigt krusidullerna heller, ville ha det mer stilrent, så dom ersatte vi med nya brädor, med rakare linjer och jag r så glad för att vi gjorde det 😊 Sedan så höjde vi också upp loftet inne i stugan hela 27 cm, för det var himla lågt under loftet tyckte vi. Så nu är det 124 cm högt där under, istället för som det skulle vara 97 cm. som ju var väldans lågt att ingen av tjejerna kunde stå raklång under, nu kan dom båda göra det så dom kan stå där och laga mat på sitt lilla kök :)

   Har ni målat er stuga inuti? Jag tror jag ska betsa den istället för måla, tänker att det är svårt att få snyggt kanske eller hur har ni gjort om jag får fråga? 😊

 2. Eva skriver:

  Så fint det blev! Fräckt med trädet inuti!

  1. Tack snälla, ja det blev verkligen en skillnad, ska visa här snart på bloggen hur det såg ut före!! Ja jag gillar att vi byggde in trädet i trädäcket, fanns i o f s aldrig en endaste liten tanke att ta bort det heller, så detta blev bästa alternativet! Ha en fin dag! Kram ❤

 3. Emelie skriver:

  Ser jättefint ut 😍 Visa gärna lite mer ”helhetsbilder” vid tillfälle, kul att se hur det ser ut i förhållande till huset ☺ Och vilken dröm för barnen med den söta lekstugan!
  Det är verkligen så kul att se hur ert hem växer fram. Har följt dig sedan Sjöstaden och det är så tydligt att ni ”hittat hem” nu ❤

  1. Tack snälla, och ja det kommer absolut fler bilder snart, var bara en jäkla byggnadsställning som jag försökte undvika att få med på dessa bilder därför blev det inga riktigt helhetsbilder. Ställningen den står mig upp i halsen, vill bara att den ska försvinna, särskilt eftersom jag slagit i huvudet i balkarna både 3 och 4 gånger senaste tiden 🙈 Och vad kul att du följt mig sååå himla länge 😍 Tack snälla fina du!! Kramar ❤

 4. Mirjam skriver:

  Superfint!! Tycker om din blogg, en favorit! Mycket fin inspo i kombination med hållbarhet & eftertanke! Gillar’t!

  1. Tack snälla, vilka fina ord!! 😍 Stor kram Anna

 5. Lena skriver:

  Åh så fint det ser ut! Kan du inte visa fler bilder på lekstugan både inne o ute :) var har ni köpt den? Letar inspo till lekstuga

  1. Ja det blev himla bra i vårt helt oanvända del av trädgården! Ska absolut visa fler bilder på lekstugan, den är köpt från Skånska byggvaror, och stugan heter Mimmi. Dock har jag gjort om den utseendemässigt lite granna med hjälp av min pappa. Tagit bort fönsterluckor och lagt till husknutar och annat runt fönster och dörren, så den ser inte ut riktigt så här i original, men googla på Mimmi + lekstuga så hittar du den :) Lovar fota inuti också, barnen måste bara ”flytta in” först, men den är så himla gullig för det är ett litet sovloft i den så dom kan klättra upp ”en våning” och ligga där på loftet och läsa, mysa och kika ut genom fönstret 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..