Nationaldag

2019-06-05 040

.

Godmorgon,

På sommaren använder jag inte lika mycket smink som jag gör på vinterhalvåret. Man har ju ofta lite fräsch färg i sig själv under sommaren, så det behövs inte så mycket för att se piggare ut då, men jag använder ofta läppglans för att ”piffa till mig” och här är senaste i samlingen från Estelle & Thild. Eller egentligen är det ett Lipbalm och inte ett läppglans, och det är det jag gillar med detta, just att det inte glänser så mycket, utan bara ger en fin nyans! En extra tumme upp för att det är ekologiskt.

Dom flesta glans jag har är ganska ljusa i sin nyans, men denna gång blev det en lite starkare nyans, Ruby Red, I like!

.

2019-06-05 041

Fotade dessa bilder i kvällssolen igår, så underbar dag, och det ser ut att bli en minst lika fint sommarväder denna nationaldag. Mamma och pappa kommer hit i eftermiddag, och ska stanna hos oss i ett gäng dagar framåt, sååååå mysigt!

Nu ska vi snart hissa den Svenska flaggan dagen till ära!

Ha en fin dag allesammans!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Malin skriver:

  Amen förlåt, såg ju nu att du har skrivit vad färgen heter. 🙈

  1. Haha ibland så ser man inte, jag är likadan och det gör inget att ni frågar heller 😍 Kramar!!

 2. Malin skriver:

  Själv älskar jag sådana här inlägg Anna.
  Hade så gärna velat se bild på dig med läppglanset på. Nyfiken på hur färgen ser ut. Kan du ordna det? Och vi vill ju se mer bilder på dig. ☺️
  Förresten vad heter färgen?

  1. Jag ska försöka ta en bild med det på också 😊

 3. Chris skriver:

  Hej,
  Jag läste alldeles nyss en artikel i DN om dold reklam och samarbeten i sociala medier. De tog också upp förväntningar inför nästa valrörelse där influencers förväntas komma att få större påverkan genom att de har stora följarskaror. Intressant artikel.
  Läppglansen du visade var antagligen bara ett bra tips till oss läsare.
  Hoppas att du och din familj får en fin nationaldag!

  1. Läppglanset är köpt på Matsmart.se och är inget betalt (dolt) samarbete om det är det du antyder 😅 Jag märker ut det jag får betalt för, och gör reklam för helt enligt konstens alla regler, Bonnier är stenhårda vilket är bra 😎

   Ha en trevlig nationaldag 🇸🇪

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..