Sommardag

2019-06-05 002

Foto: Picasa

2019-06-05 024sdhjkl

Foto: Picasa

2019-06-05 004

Foto: Picasa

  .

Tjingeling,

Nu känns det som sommaren är här på riktigt, 20 grader långt före kl 10 och inte ett moln på himlen. Allt är frodigt och grönt, och det växer så det knakar ute i mina pallkragar. Inte planterat rädisor förut, men gjorde det i år, och jösses där snackar vi växtkraft. Dom och svartroten sköt ju i höjden på bara några få dagar. Extra kul att se för barnen som är där ute och kikar i kragarna var och varannan dag för att se vad som hänt sedan igår ;)

I dag tar man studenten här i stan, och i eftermiddag ska vi på en  studentskiva. Tessans äldsta son tar studenten denna den 5 juni, samma datum som jag själv tog studenten 1996. Lika vackert och varmt väder hade jag på min dag, som William och alla andra studenter får idag.

Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig.. Klänning eller dessa sjukt sköna viscose byxor (älskar Viscos på kläder). Byxorna är lite kortare i längd, med resår och knytband i midjan och så svåra att fota. Jättefina, men ja svårt att fånga på bild tyvärr, och så denna silkestop med med bred spetskant och båtringning.

 

2019-06-05 008

Lite kul för linnet/toppen va det en av er läsare som tipsade om från märket Rosemund för några månader sedan, när jag hade köpt ett annat plagg från samma märke. Jättefint och väldans bra kvalité är det, sååå nöjd. Snygg att ha som den är, under kofta eller kavaj!

Byxorna hittar ni HÄR och toppen HÄR för er som undrar det.

Ha en fortsatt fin onsdag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

  1. Pia skriver:

    Åh vad fin du är! Så underbart med sommarvärme igen och särskilt till studenten. Här har vi haft fyra dagars ledigt i samband med Eid Al Adha (efter Ramadan) så det har verkligen varit skönt, förutom för sonen som gör sina sista GCSE-prov. Önskar er alla en underbar nationaldag! Kramar!!

  2. Eva skriver:

    Olagligt snygg den där bloggande juristen 😘

    1. Haha du är snäll du Eva 😍 Önskar dig bästa Nationaldagen imorgon!! 😘😘😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..