Helgen

83DD69D4-B3D5-4F01-9ABF-11BC54A8C8EB

Celine på sin dansuppvisning på premiären i torsdags. Ni ser henne längst fram tredje från höger, med svarta korta tights och en ljusblå klänning.

A25224E1-1E98-4B63-8B80-EACF8D864821
.

.

Hej!

Helgen rullar på och vi har haft ganska fullt upp dom senaste dagarna, lite därför det varit ganska tyst här inne. Dels har hela denna långhelg vigts till Celine och hennes dansuppvisningar med dansskolan. Premiären hade dom för sin vårshow i torsdags och igår körde Celine sista föreställningen, så himla duktig tjej vi har, och jag är så stolt över min modiga lilla dansmus ♥ Ni kan se en filmsnutt från en av danserna på mitt Instagram (@starwoman1) från premiären då hela familjen var och tittade!

Igår fick vi finbesök från huvudstaden av våra goda vänner vi lärde känna under åren i Hammarby Sjöstad; Linda, Pontus och deras två barn. Det blev kärt återseende, glada barn som lekte tillsammans från sekund ett, grill, umgänge och glada skratt (och ösregn hmmm) bjöd gårdagen på. Familjen sov över så vi hann även med lite mysigt morgon-häng i en solig trädgård, skönt att vi fick lite sol i alla fall! Jättemysigt att ses som alltid!

 

5EEB2539-D8CB-4F2B-AD12-A3416211ADED

Strax ska Maximilian på kalas för en klasskompis som fyller år, det har varit minst ett barnkalas varje helg sedan påsk ibland har det varit två, börjar få in rutin på detta med kalas, haha :D

Hoppas ni haft/har en fin helg!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..