Luftiga linnefynd

2019-05-28 082
2019-05-28 079

.

Godmorgon,

Trodde aldrig jag skulle sitta här och uppmana er att om ni är ute efter linneplagg, kila till Lidl pronto, men det gör jag nu 😂

Av en ren slump sprang jag nämligen in där häromdagen för att leta efter en sak, som jag tyvärr inte fann, men istället ramlade jag över en massa jättefina linneplagg i en låda. Kunde ju inte dra av mig i bara mässingen och prova kläderna om det passade eller inte där mitt bland tyska korvar och spanska special veckan 😂 så chansade med storlekarna och det visade sig passa perfekt. Sååå nöjd med både byxorna som är vida och går till anklarna, och klänningen är så söt med sin lilla volangen, båda plaggen är i 100% linne.

Båda plaggen passar ju jättebra att ha till stråväskan som ni ser på översta bilden, den som jag skrev om här förra veckan.

.båda 

2019-05-28 081

Linnetyg är ju det perfekta materialet på kläder på sommaren tycker jag när det är varmt ute, både svalt och absorberar fukt snabbt, så det passar till alla tillfällen på sommaren och fint är de också! Både byxorna och klänningen kostade 129 kr/st, riktiga kap!

Där fick ni kanske ett lite oväntat budgettips att rusa efter. Ha en kalasfin onsdag, och det kan aldrig sägas för ofta; tack för ni kikar in här hos mig, jag uppskattar ju det sååå mycket!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Karin skriver:

  Men så fina linnekläder, från Lidl också, nu måste jag ju åka dit och se om det finns några kläder kvar. Bara en fråga från hon som inte är så bra på matchning här…har du något tips på vad som skulle va snyggt att ha till byxorna?
  Tack för din fina blogg som jag följer nästan varje dag sedan Maximilian låg i magen😊
  Kram

 2. Kul tips, nu måste jag ju åka och kolla även om jag nog aldrig trott jag skulle leta kläder på Lidl 😛
  Däremot undrar jag över såna fina strån som du har i glasvasen, var finns det att få tag på? Har ju sett att det finns både med små knoppar och lite större tofsar men aldrig fattat var jag kan köpa!
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..