Ä n t l i g e n

8A3175BB-E24F-4C58-B137-F464F3677CA1
 
E6870AC6-B0E6-47E2-88D6-52B83DBDC39F
370EA9D6-BFD1-4338-AF0F-9CB8B5BE9E0B

 

.

God kväll,

Dagarna fullkomlig rinner iväg alldeles för fort just nu, tusen saker att göra och jag hinner bara med hälften innan det är dags att hämta barnen om eftermiddagarna, förstår det inte. Men är ju så att det är mycket som måste vara klart tills det är dags för sommar och semestertider så egentligen är det inte så konstigt att det är lite högtryck just nu!

Men all min lediga tid kan bara tänka på lekstuga, lekstuga, lekstuga just nu 😉 Vi har nämligen tagit beslutet att barnen ska få en lekstuga, och det är främst flickorna i familjen som visat störst intresse för detta kommande byggprojekt (inklusive jag själv ;) Vi kikade på ett gäng stugor för ett tag sedan, och imorgon ska den vi valde (läs Julie valde) förhoppningsvis levereras i byggsats.

Nästa helg kommer barnens mormor och morfar hit och ska hjälpa till att bygga ihop den. Jag har tusen idéer och några därtill hur den ska se ut inuti, vill bara ut och leta efter fina små saker på loppisar att piffa det lilla huset med, sååå kul inreda fast i miniformat.

.

B7BA26FF-8608-4BA8-B064-14B1DEF1971E

Har ni sett nått finare i lekstugeväg???

Så här ambitiöst blir nog inte vår stuga inuti, som i ett gammalt reportage från tidningen, Hus & hem (som alla bilder är lånade ifrån) men jag gillar den gammaldags stilen sååå mysigt!

 

4313F524-FFFF-4E64-9072-84204EA4D15D

Lekstuga vi valt har ett litet sovloft, så sjukt gulligt! Men självklart kan jag inte bara låta utseendet på stugan vara som den ska i original, utan den ska byggas om lite är min tanke 🙈  Någon som är förvånad? Jag är det inte, och inte maken heller… 😂

Ha en fin tisdagskväll, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Lotta skriver:

  På vårt sommarställe där jag tillbringade min barndoms somrar har vi på riktigt världens gulligaste lekstuga. Den har en liten fungerande vedspis. Där gräddade min farmor små små minipannkakor till oss barn.. och nu gör vi det åt våra barn. Så enormt gulligt och fullkomligt underbara barndomsminnen… så om ni har möjlighet att sätta in en liten vedspis…. bara gjört… är mitt tips…

 2. Emelie skriver:

  Vilken otroligt mysig och fin lekstuga på bilderna, väldigt ambitiöst som sagt. Trodde först ni bokat stuga till sommarsemestern när jag såg bilderna 😂
  Ska bli spännande att se resultatet sen, kommer säkert bli jättefint, och jag förstår att tjejerna ser fram emot att få leka där, måste ju va en dröm när man är liten ☺

 3. Anna skriver:

  Så kul med lekstuga! Man kan fynda så mkt på loppis, typ emaljkastruller o även mkt koppar i miniformat sånt som egentligen är pynt (typ byttor, formar, kaffepannor). Passar perfekt till lekstugan. O trasmattor är lätt o hitta!

  Mitt tips är att inte göra föör fint så man måste komma med förmaningar att ta av sig skor, smutsa ner mm – dvs olekvänligt.

  Min mammas lekstuga (till barnbarnen) har en lång bänk med hyllor under ett hängande draperi undertill. Sågat ett hål i bänkskivan o fällt in en rostfri bunke – diskho. Bredvid står en gammal lekspis med ugn o sen öppna hyllor ovanför. Hon har plastmatta på golvet i rutigt o tapet med bård, himla gulligt.

  Kolla castleandcubby på insta för inspo!

 4. Berith skriver:

  Dina barn kommer att älska lekstugan.
  Vi köpte en till barnbarnet. Lägg gärna ut tios på var man hittar inredning till lekstugan. Lite tråkigt med Ikea köket och jag vill ha massor med tips.
  Det är så roligt
  Lycka till med stugan
  Tack för en superbra blogg.

  1. Ja jag tror det också att den kommer att bli en succé :) Och ja jag kan återkomma om jag hittar nått bra, håller med dig att Ikeaköket inte är så himla lustigt! Samlar på mig lite tips så gör ajg ett inlägg sedan och tack snälla du, det gör mig varm att läsa att du tycker om bloggen! Ha en fin onsdag, kram

 5. God morgon,
  Som jag skrev för ett tag sen, så var jag ju övertygad om att ni skulle få er lekstuga till slut. :D Vad gulligt av dina föräldrar att hjälpa till med att bygga ihop. Vad spännade -förstår att du ser fram emot att inreda lite i miniformat där sen. :) Och barnen kommer nog få väldans kul där sen.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja han gav med sig till sist den där pappa-Jens 🤗 och ja det är snällt att mamma och pappa vill hjälpa till! Celine har nedräkning nu tills morfar ska dyka upp och bygga ;) Men vårt trädäck måste bli klart först för den ska stå på den så snickarna måste blir klara här bara! Ja det ska bli skoj att fixa i den senare!! Hoppas allt är bra med er, stor kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..