Känslosam

2019-05-03 004

.

God eftermiddag,

I går hade vi ösregn här i småstaden, och jag hade samtidigt en krasslig pojke hemma från skolan, plus småsystrar som fick vara hemma ”på köpet”. Så gårdagen blev en riktig inomhusdag, och inte alls som den var planerad, både bloggen och annat arbete fick stryka på foten, så svårt att få saker gjorda med alls hemma. Men det är ju i ärlighetens namn riktigt mysigt med en innedag ibland tillsammans. Barnen är hemma även idag, men nu är det solsken igen så nu kan dom även vara utomhus, vilket underlättar.

Det slog mig igår när jag läste Snövit, att ju äldre jag blir, desto känsligare blir jag. Det stockade det sig i halsen flera gånger, när jag skulle läsa den sorgliga sagan.. Ja det är sant 😂 och det är inte första gången när det kommer till sagor heller. Och vi ska inte tala om när jag ser hemskheter på tv och liknande, och då framför allt om det handlar om barn och djur som far illa, då bölar jag jämt. Sån var jag aldrig innan jag skälv fick barn.

.

2019-05-03 006

Det är väl ett sundhetstecken att reagera på hemskheter såklart, men när man blir känslosam över stackars Snövit i en påhittad saga, då måste man väl ändå ställa sig frågan ”Är detta verkligen normalt?” som man gjorde i programmet ”Bullen” när jag va liten 😂

Är det någon som känner igen sig?

Nu tänkte vi köra fredagsmys!

Trevlig helg!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 1. Karin skriver:

  Hej! Vilken fin nyans på väggen! Kommer du ihåg färgkoden?

  1. Ja den är perfekt, det är ”greige” från Nordsjö, kan inte färgkoden men butikerna vet vilken om du frågar :)

 2. Kicki skriver:

  En fråga; läser Du ”Underbara Claras” blogg?

  1. Nej det gör jag inte, men följer henne på Instagram 😊

 3. Anna skriver:

  Hej,
  Måste bara fråga varifrån den snygga tavlan med kvinnokroppen kommer ifrån ?

  Trevlig helg !! 😊

 4. M skriver:

  Många säger ju att känsligheten ökar med åldern. Kanske särskilt i samband med intensiva småbarnsår i kombo med jobb och allt annat, en kan bli lite hudlös ibland..
  Jag har alltid varit väldigt känslig, men det har däremot lugnat ner sig lite. Gråter dock ofelbart efter fem-tio min med Lerins lärljungar.

  1. Ja men visst är det så!! Lerins Lärlingar har jag aldrig sett 😊

 5. Jenny skriver:

  För att inte tala om Bröderna Lejonhjärta! Skulle läsa högt för mina barn när de var små, men kom inte långt förrän tårarna sprutade, den är ju sååå sorglig…fick sluta läsa! Sorgligast i början sen gick det lättare. Men tror det är sunt att visa sina känslor, att bli ledsen och gråta, likväl som man skrattar. Vi kom in på samtal om livet, döden, syskon, vad gör man när det brinner etc. Det öppnar upp för massa fina samtal med kidsen💙🙏

  1. Ja Bröderna Lejonhjärta ska msn ju inte läsa innan man ska på fest å har sminkat sig 😂 Sååå sorglig att läsa högt.. 😅 Men jag tror som du att det är bra att visa känslor!! Trevlig söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..