Sommarväskan no1

2019-05-22 014dfghjkl
2019-05-22 016
2019-05-22 026
.

Halloj,

Jag har varit förtjust i stråväskor ända sedan jag var liten flicka, och varje år runt denna tid poppar det ju upp nya varianter och modeller att bli förälskad i. Sedan någon sommar eller två tillbaka är stråväskan dessutom trendig, om man nu bryr sig om sånt 😆

Jag har införskaffat mig en ny snygging! Vilken i ordningen sedan jag var ett barn vet jag inte, men denna är i vilket fall perfekt till en shoppingrunda på stan. Har en annan stråväska som jag plockar fram varje år, men den är modell större så den är den perfekta strandväskan. Jag får verkligen med mig alla badsaker till hela familjen i den om somrarna, men dnna är ju lite mer chic och blir perfekt när jag ska flanera på stan. Väskor kan man aldrig ha för många av, en till varje tillfälle vet ni väl 😉

.

2019-05-22 015

Och stråväskor behöver ju inte nödvändigtvis användas som just väskor. Fina att ha i inredningen tycker jag, och man kan förvara vad man nu önskar i dom, te x tidningar istället för en korg 🌾 Denna kommer från danska märket Only.

Är stråväska även er grej på sommaren, oavsett trendigt eller inte?

Ha en kalasfin dag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Jättefin väska. Undrar också om den vita kudden i soffan,vart kommer den ifrån?

 2. Supersnygg! Var har du köpt den?

 3. God morgon,
  Stråväskor ger en bra sommarkänsla tycker jag. :) Och modernt eller inte, brukar jag inte bry mig så mkt om -ibland är man superinne och ibland superute. ;) ;D
  Har läst ifatt mig lite på vad du gjort sen senast (varit dålig med att surfa när jag var ledig en sväng). Vilken gullig kommentar Julie hade om byxorna i inlägget nedan! :) Och både kläderna och klädbäraren är fina! :)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja men visst ger det väl riktiga sommarvibbar med stråväskor, håller med dig!! Tack snälla du för komplimangen! Ha en härlig helg, kraaam

 4. Helena skriver:

  Väldigt snygg väska, måste jag säga. :) Klickade hem en direkt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..