En dagens

2019-05-21 005ertyuio

 

God eftermiddag,

Vissa dagar är jag bara så jäkla ostrukturerad och får inte arslet ur vagnen som man kan uttrycka sig. Andra dagar kan jag vara sjukligt effektiv. Idag är jag inte det sistnämnda, (tyvärr) Har saker som måste göras, och arbeten som ska lämnas in, men inspirationen är inte riktigt med mig, och det är inte helt enkelt att vara kreativ på beställning. Men jag stretar på här, och längtar samtidigt ut i solskenet. Denna tisdag bjuder på inte ett moln och just nu 25,4 plusgrader. Inte underligt att kroppen stretar emot och vill ut 😎

I vilket fall, här står jag helt naturligt med skorna på inne i ”finrummet” och blickar ut. Så gör ni väl alla hemma hos er också va? 😂 Men kort och gott ”En dagens” till er, vilket en del av er efterfrågat mellan varven. Så här har ni mig varken mer eller mindre, och nej bekväm är jag inte direkt framför kameran, (bakom är mer min grej) men vad gör man inte för att hålla er lite nöjda 😜

.

2019-05-21 004srtyuiopoiuytrewq

På mig har jag skönaste jeansen från H&M,  och söndriga är dom också, I know 😱 men jag tycker det är snyggt. Skorna fick jag i födelsedagspresent av maken och kidsen, från Heelow. Har visat dom förut, men tål att visas igen för dom är dösnygga!

2019-05-21 003

Nä om man skulle ta tag i måstena nu, så man blir klar innan Maximilian trillar in här. Han har börjat cykla till och från skolan själv. Det va lite med andan i halsen jag släppte iväg honom första gången förra veckan, men det är i stort sett bara cykelväg till skolan genom en stor park. Han behöver korsa en 30-väg med övergångsställe med god sikt åt båda hållen här utanför precis, sen är det helt bilfritt resten av vägen till skolan. Han är väldigt stolt över detta, och blev så ”stor” plötsligt :)

Ha en fortsatt fin dag, så hörs vi snart igen hoppas jag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Eva skriver:

  Du är superfin tycker jag! 🌟Jag återkommer alltid till din blogg (läser inte bloggar varje dag).

  1. Men åh tack, både för den fina komplimangen och för att du tycker om bloggen! Trevlig söndag! Kram

 2. Kati skriver:

  Så fin du är Anna!! Är en trogen läsare sedan tiden före ert bröllop men kommenterar tyvärr sällan. Ska skärpa mig :D Jag måste bara fråga vad du har för nagellack? Underbar färg!! Jag har liknande färger från Mavala, alltid kul att hitta någon ny färg :). Kram, Kati.

  1. Tack snälla för dom fina orden, och vad glad jag blir att du är en trogen läsare sedan så lång tid tillbaka!! Nagellacket är ett gammalt av ett märke som heter Andrea Milano, vet inte varifrån jag köpt eller fått det tyvärr, försökte googla nu men verkar inte finnas längre tyvärr.. 😀 Trevlig helg!

 3. Malin skriver:

  Du är så fin!
  Hoppas på mer dagens bilder på dig Anna. 🙂

  1. Tack vad snäll du är, och jag övar vidare med dagens så det ska dyka upp lite då och då 😀 Kram

 4. Lisa skriver:

  Fin! På insidan och utsidan. Tack för bästa bloggen. Kram Lisa

  1. Men åhhhh så fin kommentar!! Tack!! Trevlig helg, kraaam

 5. Eva skriver:

  Blev lite snopen att du gillar trasiga byxor, trodde inte det då du är så classy men härligt med en sån överraskning man inte väntat sig 😃

  1. Haha, ibland chockar jag 😂 Trevlig helg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..