Tjugoårsdag

2019-05-19 015

.

God kväll på er,

Idag firar vi 20 år tillsammans jag och maken min ♥  Tjugo år, det är lång tid det, och ja jag minns ju knappt tiden före heller.  Tiden går, men kärleken består som det så fint heter. Självklart har det varit både upp och nergångar under dessa två decennium, men mestadels uppåt och ju längre tiden går så har det blivit bättre, och bättre!

Lärt mig att man måste respektera varandra och varandras olikheter, kompromissa ibland och stå på sig ibland. Ja ett givande och tagande helt enkelt, och så är det ju ett jäkla plus om man har kul ihop :)

.

dfghjkllkj

Dessa vackra diamantörhängen överraskade Jens mig med tidigare idag, såååå vackra, och sååå svåra att fota :)

Hur länge har ni som är i en relation hängt ihop med er partner?

Nu kör vi sista myset innan helgen är slut!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Carin skriver:

  Vilka vackra örhängen! Jag och min man har varit tillsammans i 26 år till hösten och gifta i 16år till midsommar. Har 3 barn på 19, 17 och 12 år. Ingen av oss kan tänka sig att vi skulle vilja lämna varandra för något eller någon även om man har sina upp och nedgångar emellanåt.

 2. Anna skriver:

  Grattis till 20 år! Jag och min man har varit tillsammans i 15 år, gifta i 11 år. Träffades när vi båda var 25 år :) Bröllopsdag på fredag ❤️

 3. Grattis!
  Vi har hållt ihop i 24 år, varit gifta i 7 av dem & har 2 barn, 14 och 7 år gamla. Klart man har sina dippar i förhållandet ibland men en gemensam livssyn och att försöka vara så generösa o ”bjussiga” mot varandra som man bara orkar funkar för oss, ibland behöver den ena satsa mer på t ex jobbet och då kan den andra ta lite mer av (den oundvikliga) vabben och en annan gång har någon flera kompisträffar inbokade, det jämnar ju ut sig i långa loppet och vi är lika glada av att vara den som ”bjussar” lika mycket som den som ”får”… Man får se det som en win-win.
  Tack för allt du delar med dig Anna!

 4. Lena skriver:

  Grattis❤Vi har varit tillsammans 21 år, gifta i 15 år.

 5. Maria skriver:

  Nästa år firar jag och maken 20 år tillsammans. Då hoppas jag att vi kommer iväg till NY, en resa vi drömt om länge. Planen var att fira min 40-års dag där för 2.5 år sedan, men då blev det Barcelona i stället. Jättemysigt det också, men NY står kvar som ett av mina drömresmål.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..