Åttonde maj

2019-05-02 012
2019-05-02 008lölklöä

 

Tjingeling,

Idag är ingen vanlig dag för idag är det 8 maj och min älskade make och mina barn pappas födelsedag. Han hade precis fyllt 27 år när vi träffades, och ja det är 20 år sedan i år, så då kan ni själva räkna ut hur mycket han fyller denna onsdag 🎂🥂

Han är dock inte på hemmaplan på sin födelsedag tyvärr då han håller i en utbildning på företaget han arbetar på, så han har sovit borta inatt. Men det stoppade inte oss här hemma från att väcka honom med skönsång över FaceTime. Barnen tog i och sjöng ”ja må du leva” för kung och fosterland till en glad och nyvaken pappa 😅  Fira honom mer ska vi göra när han kommer hem igen!

 

12AC92B3-C2F8-4D47-A110-6F9F969844A5

Och här har ni en pinfärsk, ofixad mobilbild på mig från denna morgonkvist, och som ni ser är man fortfarande tvungen att ha en tjockare tröja på sig här i krokarna. Det är verkligen inte någon härlig värme utomhus att prata om 🥶 Hörde dock precis på Nyheterna att lite mer värme är på väg in över Sverige. Känns ju förhoppningsfullt, för maj rullar på i snabb takt och den bästa tiden är nu, och vill gärna att den ska vara lite ljummen också…

Ha nu en riktigt fin onsdag, det tänkte jag ha, så hörs vi såklart snart igen!!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Grattis till Jens :) Och först nu går det upp för mig: jäklar vad högt i tak ni har! Skitsnyggt!!

  1. Jens tackar, och ja antingen har vi högt till tak eller så är jag extremt kortväxt, hahahaha!! ;) Trevlig helg!!

 2. Hos oss var det minusgrader i morse, så tjocktröjan är i bruk här också…

  Jag fyller också år idag, men är nog några år äldre än din man, måste tyvärr medges.
  Jag tröstar mig dock med att jag är 11 år yngre än min man – så att :)

  1. Stort grattis på födelsedagen till dig också!!! Och ja vi hoppas på att det blir lite varmare så fort som möjligt så man kan hoppa ur tjocktröjan :) Njut födelsedagen!!

 3. God förmiddag,
  GRATTIS Jens! :D
  Där sa du ett klokt ord, Anna: ”..den bästa tiden är nu, och vill gärna att den ska vara lite ljummen också…” Håller helt med. Man vill liksom vara ute så mkt som möjligt och njuta, dofta på blommorna och se när grönskan växer fram. Blir inte samma sak när det är kallt. Även om man klär på sig, är det inte skönt att sitta ute eller vistas lika mycket ute, som när det är lite ljummare. Kyla får vi vår beskärda del av ändå under året, så den här tiden känns så viktig. Iaf tycker jag så. :)
  Minns att du berättat att du och J blev ihop en dag efter oss. Ska ni fira 20-årsjubileet sen? Vi ska resa iväg en liten sväng till ett kärt ställe. Hoppas det blir fint väder, så man kan njuta av våren. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja ibland är jag riktigt klok ;P Nä men det är ju faktiskt så det är, lite ljumna vindar kan vi väl få nu när maj är här :) Ja vi firar ju 20 år 19 maj, men vetesjutton vad vi ska göra, det har vi faktiskt inte pratat om :P Nu håller vi tummarna för fint vårväder!! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..