Mötesdag

47E961FF-DC3C-4B85-BA5A-9E23E07A8A30

 

Tjingeling,

Kikar in en vända här på bloggen mellan möten och säger hej 👋🏼 hann inte det imorse! Befinner mig i huvudstaden denna onsdag, med strålande sol, körsbärsträden står i full blom och det mesta rullar på som det ska. Strax lunchdag dessutom!

Alltid kul att komma hit till storstan en sväng mellan varven, men det är inget ställe jag saknar i min vardag. Trivdes jättebra när vi bodde här, men tycker mer om småskaligheten och lugnet på landet (särskilt nu när man har barn). Blir väl så när man är född och uppvuxen på sånt ställe, ränderna går nog då aldrig riktigt ur 😁

A36849BD-26F3-4BDB-B67B-744EED10C129
62119DBD-DEAE-44E4-A367-F02F2CE44F97

Hoppas ni har en härlig och produktiv onsdag! Vi hörs snart igen 💕

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Hanna skriver:

  Oh så vackert!Både du och Stockholm!Här sjukstuga igen… Illamående igen… Sonen igen..Vill o till Stockholm och se på körsbärsträden!!😥Kram!

  1. Men neeeeej stackars er 😥 Fy så segt, man vill ju inte ha magsjukor nu på våren (det vill man väl aldrig ha i o f s)!! Krya på er ❤

   PS) tack för komplimangen!!

 2. Fin du är! Är också på väg till Huvudstaden faktiskt. Ska dit ett dygn på jobb. Passar på att träffa vänner ikväll för en god middag.
  Vi lämnade ju också Stockholm och Sjöstaden för livet på ”landet” utanför Gbg och har inte ångrat det en sekund! Så ljuvligt att bara kunna öppna dörren och släppa ut barnen i trädgården och sätta sig utomhus med morgonkaffet. Ha en skön dag! Kram

  1. Tack ❤ Vad synd jag ska tillbaka hemåt nu annars kanske vi sprungit på varandra (haha som om Sthlm är så litet, haha!!) Ja men det är ju underbart att bo som man gör, ni har ju nära till Göteborg och vi till Stockholm så när man får lust med lite storstadsbrus är dt ju bara att ta tåget dit, men sen är det himla skönt att åka hemåt igen efter ett tag! Ha det så bra!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..