Skärtorsdag, boktips & en osäker påsk!

2019-04-17 021lkjhgf

.

Godmorgon skärtorsdag,

Igår fick ni se vad som gömmer sig i barnens påskägg, och idag får ni se vad som ligger i mitt. Eller låg heter det väl för jag har ju uppenbarligen redan tjuvöppnat ägget 🐣 :D Oavsett ligger eller låg är det Frida Ramsteds (Trendenser ni vet?!) nysläppta bok med titeln ”Handbok i inredning och styling” Som gömmer/gömde sig i ägget!

Genom att snabbt ha bläddrat och läst lite i boken, kan jag konstatera att det ser lovande ut! I boken förklaras de grundläggande inredningskunskaperna för att skapa ett hem med färgsättning, material, belysning, textilier och hur man hänger en tavelvägg, osv! Och tillskillnad från andra inspirationsböcker i ämnet, innehåller denna bok inte ett enda foto. Det är det jag gillar här, just att det INTE är en massa snygga inredningsbilder i, utan bara text och enkla illustrationer. Det gör att boken inte kommer kännas gammal om tio år, som det per automatik hade blivit om den haft en massa tidstypiska inredningsbilder från idag (ni vet ju hur fort trender rör sig)

Nu känns boken verkligen som en hållbar handbok! Jag ser fram emot att läsa den ordentligt här i dagarna!

.

2019-04-17 024

ö

Vet ni, man kan aldrig vara säker när det gäller magsjuka, pang slår den till (igen) Jag hade börjat andas ut och trodde att resten av gänget i familjen hade klarat sig denna gång.. Men icke då.. Vaknade runt kvart i ett natten mot idag av att Julie kräks ner hela sin säng 😫 Och vips är vi på noll igen.. 💣 #vemdrabbashärnäst?

Önskar i alla fall er en riktigt fin och skön skärtorsdag! Här ser ju påskfirandet ut att hänga väldigt löst.. tyvärr!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Eva skriver:

  Otrevlig påskgäst! Läste ngn stans att klorin dödar bakterier o virus vid magsjuka så jag har alltid en sån flaska hemma som man kan swisha runt med i toan o badrum. Krya!

  1. Ja fy det va inget kul, men Klorin är min bästa vän, har det alltid hemma i städskåpet och jag överdoserar nog en aning när magsjukan är på besök, haha! Denna gång har jag till och med fått ömma fingertoppar av allt användande och ja jag vet att jag borde använda handskar men hade inga hemma, så körde med klorin rakt på trasan och höll i det med händerna, inte super bra men det går väl över får i hoppas!

 2. Maria skriver:

  Usch och fy så trist för er med magsjuka!! Fick hämta hem minsta tjejen under förmiddagen från förskolan då hon spytt ned hela sig. Stackarna!!
  Inte så kul tajming med påskhelgen heller…
  Hoppas tjejen kryar på sig fort och att ni andra slipper det! Tack för en trevlig blogg!! 🌺

 3. God förmiddag,
  Nej fy vad trist att magsjukeeländet fortsatte igen efter en vecka!! Och särskilt precis till påskhelgen. :( Ja, det kan ju vara rätt hopplöst att veta var det ev. råkar finns virus kvar och det kan ju lätt ”komma tillbaka” in i huset när det går magsjuka i stan. Det behövs ju dessvärre inte många viruspartiklar för att bli sjuk. :(
  Krya på dig Julie och hoppas sedvanligt ni andra slipper!
  Massor kramar!
  Rebecca

 4. Hanna skriver:

  Oj nej.Stackars Julie 💔Hoppas det går över lika fort som det kom.Krya på hon!! Kram på er!

  1. Ja stackaren, hon är så dålig just nu 😥 och får inte behålla någon vätska.. Jag trodde ju vi andra hade klarat oss efter Celine då det gick så många dagar mellan 😫 men icke då.. Ingen kul start på påsken det här..

   Hoppas ni mår bättre nu i a f ??

   Kram!!

   1. Hanna skriver:

    Tack för omtanken!Jo nu hoppas jag att inte fler blir sjuka.Imorgon jobb och det tre dagar och sen ledig måndag!Ha en trevlig helg.Krya på Julie!

    1. Vad skönt att ni blev friska till sist!! Nu hoppas vi magsjukorna håller sig långt borta!! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..