Frisk luft

9B3D7689-B1E4-481D-B7F2-20C43E9464E1
a98dfb62-98a8-4daf-b8cc-258beb37df56
171EEFE1-62AE-4821-B8E8-C1DF9EC3B8CE

.

Tjingeling,

Startade morgonen med en rask promenad, min chef har sagt att jag behöver bli lite bättre på friskvård, och sticker till mig en friskvårdstimma mellan varven, men snålvargen ger mig inget friskvårdbidrag, inga roliga kickoffer eller annat trevligt folk på jobbet brukar göra, snål jäkel det där 😂😜 Men det var tungt att promenera idag, brukar annars vara ganska lätt och snabb på fötterna, men promenerade med riktigt tunga steg, som jag hade en tyngd att släpa på. Mitt sinne är dock lätt, det är väl det viktigaste ändå att känna sig tillfreds med sitt liv. Men jag har ätit ganska dålig denna vecka (fy på mig själv!) och stressat mig genom måltiderna, så trögheten i kroppen har säkert ett samband. Nästa promenix ”flyger” jag förhoppningsvis fram” igen.

Annars är riktigt raska promenader utomhus min träningsgrej, Man slår flera flugor i samma smäll; motion, friskluft och en stund där man kan gå med sina egna tankar utan ett avbrott.

Vilken är din favoritträningsform?

.

6EF17563-EC82-4600-8372-DA7002E97315

Trots en jäkla kyla (-6 grader i morse) går våren sakta framåt som synes. Vad är detta för vacker buske egentligen? Någon som vet?

392DAA6C-67A8-4903-BB16-819EC90E9D73

Den blå scillan, ett riktigt vårtecken!

6E711F67-FCE6-4466-B485-6B352844DEC5

Kommunen har påskpyntat staden lite här och där, tre påskris med fjädrar nere vid biografen för att ta ett exempel :)

1CD4D824-439D-4461-8D52-BF557B9D0B00

Ja hör ni, helgen står för dörren, och barnen går på efterlängtat påsklov i eftermiddag. Det får vi nog fira lite extra med någon smarrigt till middag, och sen självklart blir det sedvanliga fredagsmyset, bland det bästa på veckan ju!

Ha en kalasfin helg, och på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Vad använder du för underlagskräm? Tycker alltid du ser så fräsch 😊ut och verkar ha hittat en perfekt nyans som passar perfekt!

  1. Tack vad snäll du är, jag använder L’Oréal Paris True Match Minerals Foundation, så använder ingen flytande underlagskräm utan endast pudervariant, gillar det bättre känns mycket ”luftigare” eller hur jag ska beskriva det 😘

 2. Busken som blir ganska stor är en kejsarolvon som blommar på bar kvist med härligt doftande rosa blommor ett tag efter kommer bladen.
  Jag har en själv som är ca 3 meter hög den är lätt skött och kan rekommenderas den behöver bara klippas lite ibland.
  Tack för en trevlig blogg jag läser varje dag?

  1. Åh tack, kejsarolvon det måste jag lägga på minnet, jättevacker tycker jag! Tack vad kul att du kikar in här varje dag och gillar det du ser. Ha en fin dag, kramar Anna

  1. Ja det har vi, det känns faktiskt lyxigt att få hänga med barnen och hitta på lite småsaker tillsammans :) Ha en fin start på veckan!!

 3. Åh det är så härligt att se våren växa fram framför sig! Jag både tränar och leder gruppträningspass och det är det jag gillar mest. Men promenader när solen kikar fram är ju guld värt! Skönt att chefen din släpper ut dig på rast ibland ;) Ha en fin helg!

  1. Ja visst är det underbar tid just nu! Och ja hahaha chefen är bra i bland mindre ibland :P Ha en fin måndag!!

 4. Nu lever jag absolut inte som jag lär men utnyttja promenaden och lägg in lite extra träning, typ step up på en bänk/mur, triceps dips eller armhävningar mot en bänk eller trappträning :)

  1. Tack snälla du, jag brukar blanda två varianter av läppglans just nu för att få en färg som blir perfekt, en från Clarins och en en från Yves Rocher :)

 5. Halloj i lunchtimmen,
  Ja, snål chef du har, hi, hi! ;P
  Både att promenera och springa eller jogga, gillar jag. Simma passar mig perfekt, men jag gillar inte badhus, så tyvärr blir det en väldigt begränsad tid på året jag kan motionera i vatten.
  Trevlig helg!
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Haha ja chefen kan va svår ibland, haha! Håller med dig om simning, men känner samma här angående badhus, inget kul.. Dom håller på att bygga ett nytt badhus här i stan som blir klart om några år, då ska jag hänga på låset och vara först i bassängen innan allt blir ”läskigt” igen, haha! Ha en fin påskvecka, kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..