Stora tankar & små detaljer

FF120864-F4E2-470C-9F2F-BCD600228DA5
2019-04-10 015
2019-04-10 017

 

Tjingeling,

Alltså jag måste börja denna torsdag med att säga WOW, tack för alla era kommentarer som trillat in sedan igår! Jösses, tror inte jag fått så många på en och samma gång sedan jag fick barnen 😅

Nu när jag läst alla era kloka tankar och idéer, känns mitt inlägg mest gnälligt, lite fånigt och fjuttigt, som om jag mest ville ha en egoboost, men det var verkligen inte alls menat så, men nu fick jag en boost ändå, tack 😅. Men allt det ni har skrivit, både positiva saker och även lite konstruktiv kritik, fick mig att tänka till. Jag ska försöka gå mot det lite mer personliga (varvat med allt annat) även fast jag faktskt tycker att jag redan är personlig. Vet inte vad ni vill ha, hänga med mig på toaletten? Haha! Jag tycker faktiskt det är en jättesvår balansgång, vill inte fläka ut hela mig och mitt privatliv, men ska försöka hitta en balans, så kanske ni förhoppningsvis vill hänga kvar här ett tag till 🙏🏻 Tack alla för era inputs!

 

2019-04-10 043

2019-04-10 036
02805399-DA31-437F-8240-F7C957E551FF

Foto: Picasa

.

Célines egna lilla kryp in denna soliga med iskalla morgon. I höstas röjde jag och gick igenom allt i rummet, rensade och sorterade. Efter det håller hon faktiskt en ganska bra ordning i rummet, och det vet man ju själv, enklare att hålla ordning om man inte har så många prylar att hålla koll på.

Så testa detta om ni har barn med ett evigt kaos i sina rum; rensa och ha lite mindre prylar, det plus bra förvarning det är ”hemligheten” med att enklare kunna hålla ordning.

.

2019-04-10 004
BA9DF5AC-E6ED-42A2-BB22-F2D384B6E707

Annars har inte mycket har hänt i rummet sen vi flyttade in, samma väggfärg, och möbler, det enda nya skulle väl vara de söta prydnadskuddarna med tofsar på sängen som flyttade in sist. Månen hittar ni här och stjärnan här, sååå himla gulliga.

Älskar denna typ av kuddar i ett barnrum. En sån liten enkel sak kan göra ganska mycket tillsammans med fina sängkläder, eller ett överkast, det sistnämnda gör att rummen ser mindre rörigt ut.

Nu har jag svamlat klart för denna stund, men återigen stor tack för er återkoppling under gårdagen!!! Ha en riktigt fin dag.

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 1. Det är väldigt få bilder på dig själv i din blogg, det är vad som gör att läsare tycker bloggen är opersonlig. Jag lägger ingen värdering i det.. när man inte ser personen bakom bloggen hela tiden så upplevs den som opersonlig, tyvärr…

 2. Hej igen! Skrev en kommentar igår som lät lite sur, haha. Får nyansera det lite kände jag! Skrev att jag gillar när det är lite naket, nä, inte kroppsnaket eller häng-med-mig-på-toa-naket🤪 Utan om hur du tänker om barnuppfostran tex, så spännande att se hur andra tänker, och kommentarsfältet kan bli roligt och stöttande, eller bara härligt kaotiskt☺️ Jag tänker inte att du måste hänga ut vare sig barn eller make, men lite generella (men dina egna ju) tankar om livet i familj, relationer, förskola, skola, skärmtid.. allt möjligt. För du har ju en väldigt estetiskt tilltalande blogg, vilsamt typsnitt och fina foton. Så du är värd att ha många läsare! ✅

 3. Förresten, en grej de hade på Desire to Inspire var varje måndag med Pets on furniture, med bilder som läsare skickat in på sin hund/katt i nån fåtölj/soffa eller annan möbel. Det var lite fånigt men ändå lite kul krydda, och bygger ju lite relation med läsarkretsen. Jag gillar danska Kender du typen, med två experter som får gå runt i en kändis hem och sedan gissa vem som bor där. Svenska Vem bor här är mycket tråkigare tycker jag men om du följer det kunde du ju berätta om något som inspirerade dig. Jag tror du kan vara personlig utan att vara privat. Eller rättare sagt, det gör du redan med den äran!

 4. Jag gillar din blogg och tittar nog varje dag. Det jag gillar är att du känns sund, glad och som en trevlig person att umgås med. Ett radioprogram som jag verkligen gillar är Stil i P1 (och jag gillar Susanne Ljung). Ofta är det en person som är tema, men det kan även vara annat. För många år sedan föreslog jag att de kunde ha material-tema och det tror jag att de hade (sammet osv). Det kanske är något du kan spinna vidare på, tänka tema? (tidsepok, favoritutflykter, material, färg) Eller ett utbyte med en fellow bloggare. Förstår helt att du inte vill fläka ut ditt privatliv, det tror jag är helt rätt!
  Det kunde även vara kul att se vad du inspireras av. Länge var min favorit-inredningsblogg Desire to inspire (slutade följa när de designat om sidan dock, det var bättre flöde innan) – jag tyckte att den känns personlig utan att de egentligen är personliga. Kanske för att det märks att det är 2 personer med lite olika smak bakom.

 5. Du är mkt duktig att fotografera. Kanske dela med av lite tips? Och gärna hur du gör moodboards, kanske kräver en Mac?

 6. Såå fint! Undrar vart vita kudden kommer ifrån från förra inlägget? ☺️
  Jag slog till på Rosemunde väskorna. Har beställt både den rosa & svarta. Tycker du har bästa bloggen. 💕 Kram!

 7. God förmiddag,
  Nej, ditt inlägg kändes inte alls fjuttigt, fånigt eller som om du ville ha egoboost. :) Snarare känns det fullt naturligt att dilemmat du beskrev uppstår, särskilt efter år av bloggande och när man driver blogg som en del i sitt arbete. Roligt iaf att du har nytta av alla synvinklar och idéer från alla håll! :)
  Jag lovade ju att komma med fler uppslag om jag kom på, och så fort jag klev ifrån datorn, kom jag på det där med att frågestunder alltid är ett smart knep när man har idétorka. Då dyker det ofta automatiskt upp en massa förslag, utifrån det folk frågar. (Sedan behöver man givetvis inte svara på alltför privata frågeställningar, om det nu skulle förekomma.)
  Något som ligger i tiden är ju det du beskrev tidigare med konsumtion osv och där kan jag tycka att det är intressant att resonera med andra hur man väljer att lägga pengar på saker och inte. Olika hushålls olika knep, förhållningssätt och filosofi. Man kan lära sig så mkt av varandras tankesätt, hur man gör i olika hushåll. (Givetvis inte prata siffror, utan mera upplägg och tankegångar.)
  Du skrev nu att du ska gå lite mer åt det personliga hållet (varvat med allt annat). Du undrade då vad folk ville veta eller hänga med på i det mer personliga planet. I min värld är du redan personlig och det har jag alltid tyckt. :) En del är ofta nyfikna och skulle vilja ha reda på precis allt om de fick, men så personlig tycker jag aldrig man behöver vara, särskilt inte till främmande människor över nätet. :) Men en neutralare personlig inriktning är just det här med att resonera högt med sina läsare, oavsett vad det gäller. Det gör du mellan varven redan och en del har det som en stor del av sättet att skriva. Jag tänker genast på Lotta med ”Mitt liv på landet”, som arbetar mycket så. Det kan vara oerhört givande.
  Huvudsaken är att du känner att du skriver om det du vill och delar med dig av det du vill och aldrig känner som att du måste lämna ut för mkt.
  Massor kramar!
  Rebecca

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..