Godmorgon!

CB0DB2FB-2996-4700-98B3-FB3B3496E61F
2019-04-08 005
.

Godmorgon,

Vips va den helgen över, men oj så mycket vi har fått gjort dom senaste dagarna 💪🏼 Rensat ut hela garaget, vilket resulterade i x-antal vändor till återbruket och en ganska stor ”att sälja hög” men diverse prylar och möbler. Bästa lisan för själen är att rensa ibland.

Dessutom bjöd ju helgen på superfint vårväder, så vi fick riktig sommarfeeling och städade även av hela balkongen in i minsta detalj så den är redo för balkonghäng när nu än andan faller på! Men idag var det som att dra ner en rullgardin återigen, det snöar ❄️ Jätteruggigt, även om snön inte lägger sig som tur är!

511FB5B9-7E73-47D1-9AA4-D5F5794B9B72

.

Satt och bläddrade bland bilderna från Malaga igår, och då slog det mig att jag att tjatade på mitt kära ressällskap om denna väska under mer eller mindre hela resan 😂 Och jag skulle minsann ”visa upp den på bloggen”, (för jag är så nöjd) men sen glömde mitt lite halvglömska jag av det hela när vi väl kom hem igen 😁 men det slog mig när jag såg bilderna på mig själv med väskan som jag särskilt bad dom ta på mig så att den skulle synas till bloggen.

Men ni vet när man blir så där glatt överraskad över en sak man köpt för man inte riktigt hittade något annat, men man var i behov där och då av saken,  och så visar det sig att den hade precis ALLT det där man önskade fast man inte riktigt trodde det först!

.

86DCEC03-0DE3-49B1-A5AC-7ECBA55EB808

.

Så är det med denna lilla väska. Vi reste utan incheckat bagage, och jag behövde en liten handväska som skulle ta lite plats i handbagaget. Den fick inte väga en massa, men ändå inte vara för liten då jag vill få plats med mobilen och något mer i väskan när man ska ut och strosa.

Och denna visade sig alltså vara en helt PERFEKT för ändamålet. Känns inte på axeln, den rymmer allt jag behöver fast den är så ”platt” när man är ute och strosar i timmar.

.

clutchrose2-62106

Extra plus att axelremmen är avtagbar så vips kan väskan förvandlas från praktisk dagväska till en partyväska med handledsrem så slipper man bara packa med en väska i packningen, urfiffigt!

Japp där fick ni ett tips som jag alltså tjatade om på halva resan :P Väskan är härifrån för strax över 500-lappen!

Nu ska jag ta tag i måndagen och jobb!

Vi hörs såklart snart igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Ja, jag kan verkligen rekommendera silkestopparna! :) De är både fina och sköna och har ofta vackra spetskanter. körde flitigt de mest ”påklädda” av dem jag har, på jobbet i somras när det var så varmt. De håller sig fina tvätt efter tvätt.
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Tack fina du för att du ofta klickar dig in här och lämnar dina fina kommentarer, och är det linnena med spetskant du har, fanns en massa fina ju. Hur är dom i storlek? Ha en fin dag! Kramar

 2. Pia skriver:

  Supersnygg väska och perfekt storlek! Köpte en liknande för många år sedan inför en semester då man inte vill släpa runt på en jätteväska och är helt förälskad i den fortfarande! Så pass att den har lagats flera gånger just för jag inte har hjärta att göra mig av med den. Ha en fortsatt härlig vecka! x

  1. Ja jag tycker mycket om den, enkel och perfekt på axeln. Det är härligt när man hittar ”rätt”, och denna kommer alltid hänga med på mina resor framöver (även användas på hemmaplan) :) Ha en jättefin vecka du också! Kram!

 3. Såå fin väska. Är det denna du har? ROSEMUNDE BAG BLACK

  Mvh/susanna

  1. Ja exakt det är den svarta jag har :)

 4. Snygg väska i perfekt storlek😃är den blå eller svart?

  1. Ja precis, den är riktigt bra storlek på den och den jag har är svart! :)

 5. God förmiddag,
  Roligt att den blev så mitt i prick! Själv tycker jag mycket om Rosamunds silkestoppar till den varmare årstiden. :)
  Ja det kan kännas riktigt skönt att rensa. Men jag har också insett den enkla sanningen att man också måste låta bli att köpa en massa nytt. ;P För sen får man rensa IGEN. För det blir alltid en viss rundgång på saker, när man införskaffar nytt.Tycker vi har blivit bättre på att köra lite på den filosofin faktiskt och det funkar riktigt bra. Vi har kört saker tills de går sönder och då tagit dem direkt till återvinningen. Det var åratal sen vi lade ut ngt på Blocket och det är skönt att slippa mecka med sånt. Vi väntar oxå numera mkt längre med att införskaffa grejer som vi är i behov av, så de är 100 % rätt. Då vill man behålla dem länge. Exempelvis saknades det lampor på flera ställen nästan 1 år efter inflytt på nya stället, fniss! Men till slut hittade vi sådana vi var riktigt nöjda med. Slängde heller aldrig ngn gammal lampa utan flyttade och återanvände fast kanske i nytt rum.
  Visst gör man felköp fortfarande ibland (vi svär över v-rumsbordet som vi slår i kanterna jämt, men det står faktiskt ännu kvar) men de där felköpen har blivit betydligt mer sällsynta. :D
  Samma filosofi har jag med kläder: Jag köper sånt som jag står i klädkammaren på morgonen och saknar. :)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Åh jag har aldrig testat eller sett deras silkestoppar, men det låter ju himla fint!! Måste googla :P

   Helt sant, det är ju att man handlar på sig för mycket saker många gånger att man behöver rensa i tid och otid, jag försöker verkligen tänka mer nu än förr men jag är långt ifrån ”perfekt”, haha! Kläder är jag mycket ”bättre” på att inte handa på mig för mycket av, det är lite så som du skriver att jag verkligen köpr när jag behöver och inte bara för att man ser något snyggt, jag är värre med inredning där kan jag falla för frestelsen enklare :D

   Ha en fin tisdag, kraaaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..