Sophie & Sigrid

2019-04-01 070
2019-04-01 069
2019-04-01 071
   .

Godmorgon,

En vecka har gått sedan jag fyllde år och i present fick jag bland annat dessa superfina skor. Mannen min hade ju så gulligt snokat i bloggen vad jag skrivit om det sista, och så hade han beställt skorna jag skrev om HÄR! Problemet var ju bara att jag själv hade beställt dom också 😅

Dock var personalen hos Heelow vakna och insåg direkt att att dom redan skickat ett par likadana skor till samma adress några dagar tidigare. Så dom ringde upp Jens och frågade om han var medveten om att jag redan hade skorna han beställt?! 😅 Så då valde han ut dessa snyggingar istället, och som jag tycker om dom!

Jättefina, OCH sköna!

.

2019-04-01 067ölkjh

Foto: Picasa

.

Man kan aldrig ha för många skor, nu väntar jag bara på lite varmare väder så jag kan inviga dom på riktigt utomhus, och inte bara sticka ut och knäppa några bilder barfota samtidigt som man huttrar..

.

2019-04-01 075

Fått flera frågor om dessa skorna från er läsare (som vi alltså dubbelbeställde) och jag är supernöjd med dom också!

Men det är lite roligt det där med skostorlekar, för på dom rosa med rosett som heter ”Sophia” har jag min vanliga storlek, (stl 38) men den flätade beige varianten som heter ”Sigrid” fick jag gå ner en storlek för 38:orna på den skomodellen satt inte kvar på foten och det kan ju vara en fördel när man ska gå, haha!

Nöjd som sjutton är jag med båda paren oavsett 👏🏼

Ha en kalasfin dag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Så himla fin man! ♥️ Och så fina skor, och ännu finare bloggerska. Oj, mycket kärlek! 😂 Det är solen, när solen skiner blir man glad!

  1. 😂😂😂 Tack snälla, och ja solen gör verkligen sitt till för humöret det är ett som är säkert!!! 😍☀️ Ha en fin onsdag!!!

 2. God eftermiddag,
  Båda skomodellerna var jättefina! Åh, den som kunde beställa skor bara ”sådär”. Men jag måste tyvärr alltid prova ordentligt, även om en modell har ordentlig svikt och ser lovade ut, eftersom det är få modeller som verkligen funkar på mig. Bär alltid inlägg numera, utom till riktigt öppna skor. Lite finare skor med sämre svikt bär jag med försiktighet och tejpar gärna ena foten då. Försöker helt enkelt använda de ”roliga” som typ shoppingskor och annars gå i löparskor alternativt ballerina med gympasko-liknande egenskaper. Det är det som vi kommit fram till funkar bäst för mig. När jag var yngre kunde jag ta en långpromenad i högklackat om det knep. Men det går inte längre. ;P ;D
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Ja visst är dom fina, men det är svårt att beställa skor när man inte får prova. Men peppar peppar brukar det ofta passa för min del, vi har bara en skoaffär här i denna stad och inte alltid dom har saker som faller mig i smaken tyvärr så därför jag ofta beställer om jag inte handlar när vi är iväg någon annanstans.. Förresten här har du en till som förr knde gå långpromenader i klackskor 😂 men håller med dig det går fasen inte längre 😆 Ha en kalasfin onsdag, kraaaam

   1. Skönt att höra att det inte bara är jag som inte kan gå långpromenad i högklackat längre! :D;P
    Massor kramar!

 3. Karin skriver:

  Superfina skor! Sedan jag bröt min stortå för några år sedan så har det blivit helt hopplöst att hitta skor, som inte är gympaskor, som är sköna.

  1. Åh din stackare, bruten tå låter inget vidare, och trist att du inte hittat skor som är sköna (annat än gympaskor då) efter det.. Gympaskor i alla ära, men kanske inte alltid så kul att gå i vid alla tillfällen :) Hoppas du hittar några alternativ! Kram!

 4. Wow vilka fina, båda paren 😍 Nu längtar jag verkligen tills man kan börja använda ballerina och liknande lågskor. Underbar tid vi har framför oss nu 😁☀️
  Kram!

  1. Jaaa som man längtar nu, men det är inte många veckor kvar 😍☀️ Kram!!

 5. Pia skriver:

  Supersnygga skor! Och vad gulligt av maken att också beställa ett par! Hörde att våren kommit till Sverige, låter underbart! x

  1. Ja visst va det gulligt, jag hade ingen önskelista så då försökte han lösa det på annat sätt 😊 Ja nu är våren på g här i Sverige, och det är väl än mer längre kommit i söder! Ha en fin dag!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..