Välkommen april

 

9134D86F-BE10-4A6E-A32C-AF035C21FE70

Årets första kopp kaffe utomhus i lördags med senast numret av DV i solen i lä! Japp det fullkomligt spritter i kroppen av lyckan att kunna sitta utomhus igen, och mer lär det ju bli, välkommen april!

6991A530-9A33-4EA6-A8A5-1FA6AAE1657C

Även .

Godmorgon,

Ibland är det bara så skönt att låta bli datorn och bloggen på helgen, fast jag egentligen inte ska göra det. Jag har ju ett avtal att arbeta utifrån som säger att det är x-antal inlägg under veckan som gäller, men ibland är det okej att bara vara och låta bli, DV är förstående :)

Och fri och ledig är exakt vad jag varit denna gångna soliga helg, och hela familjen har varit ute säkert 75% av all vaken tid, så underbart! Inga affärer och konsumtion, utan bara frisk luft och sol. Det har inte varit särskilt varmt egentligen, men i solen har det varit ljuvligt. I lä tog jag årets första koppen kaffe i lördags, och sedan har vi även invigt lusthuset med en liten fikastund. Barnen har cyklat, hoppat studsmatta, spelat fotboll och värmt sig den vägen, och ja t o m pärlade dom ute i trädgården :)

.

B9A6FD98-346A-422F-8288-254B841DC5E3

Och igår var jag och flickorna ute på Märsön på en lekdate, barnen klättrade i berg, hoppade ännu mer studsmatta och så fick vi grillat till lunch (mums). Boysen (läs maken, sonen och katten ;) var hemma och fixade i trädgården så nu är den helt redo för vårens ankomst.

Nu ska jag styra upp denna måndag. Önskar er alla en bra start på veckan, och se till att ni inte blir lurade denna första april, jag har redan gått i fällan, haha :P

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. M skriver:

    Det ser underbart ut! Har tänkt på vad mycket mindre trött jag är efter en helg med barnen då man kunnat vara ute. Det är segt att bara vara inne, men också utmattande att göra roliga saker såsom museum, bio eller vara hemma hos kompisar. Missförstå mig rätt😆 Nu när det inte heller varit något riktigt vinterväder där vi befunnit oss under sportlov och helger så har roligheter att göra ute varit rätt starkt begränsade. Mina barn älskar att klättra i träd, men när det varit en minusgrad plus regn på tvären så har inte ens det varit så lockande…!

    1. Ja men visst är det så, allt blir ju enklare när man kan vara ute med barnen i fint och behagligt väder, då tycker dom det är kul (inte alltid mina tycker det på vintern nämligen, då gnälls det mest över diverse saker dom kan komma på för att få gå in, haha!) 😆

  2. Tack för en mysig söndag – såå härligt med massa ongar, god mat och bästa sällskapet.. :) Vi ses på onsdag.. Puss

    1. Vi som ska tacka ♥♥♥ Puss!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..