En av dom bästa stunderna på veckan

985ef81b-5778-41e0-9c83-4a1fcbc70e11
8584a36e-3fa7-4ec9-a3e5-4f625de2e268
8B146D7A-F586-4CF2-811C-DB277D3CF539
eb45852f-0da1-4da8-b491-5735513d1604

.

Godmorgon,

Fredagskänslan sprider sig som en löpeld genom kroppen, och denna arbetsvecka gick snabbt! Beror väl i o f s på att jag inte började jobba förrän i tisdags, men strunt samma för det är strax helg oavsett!

När Céline är på dansträning varje torsdagseftermiddag passar jag och Julie på att ha lite egentid. Varje vecka, en timma bara jag och hon ♥ Igår blev det ett besök hos blomsterhandlaren tillsammans och vi köpte ett gäng penséer som vi ska plantera nu i helgen i krukor för att få det lite vårfint utanför ytterdörren. Julie valde dessa små blå/lila minipenséer, jättebra val tycker jag, som söta små violer.

.

246b4f97-56e5-4579-b06a-eea9096c8df6

.

Jag tror det är viktigt att få egentid med varje barn mellan varven, att i lugn och ro få lyssna på deras små tankar, och funderingar, och bara hänga tillsammans. Och är väl bäst att passa på så länge dom nu vill hänga med sin mamma tänker jag :)

.

2faaa601-dd38-4f8c-89bd-8d68ccadaa0d

Det kommer mycket roligheter och klokheter från denna lilla mun, och hon är en riktigt skön liten prick att få hänga tillsammans med!

.

Denna helg ska jag tillbringa på hemmaplan. Varit iväg så mycket senaste tiden, resor och födelsedagsfiranden så nu vill jag bara vara hemma och lufsa runt med familjen. Vad ska ni hitta på?

Trevlig helg!!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 1. Viveka skriver:

  Vilket litet charmtroll hon är! <3

 2. I morgon lördag blir det 4-årskalas för vår lilla Greta. Resen av helgen ska vi fixa i trädgården, göra vårfint i lekstugan och bara mysa runt med familjen. Kram och trevlig helg!

  1. Hoppas det blev ett fint kalasfirande för er lilla söta Greta!! ♥♥♥ Ha en fin vecka, kraaam

 3. Sandra skriver:

  Underbart! Fredagskänsla deluxe här! Snart (om 1,5 timme) skall jag logga ut och åka för att hämta Hugo på dagis, Sigrid är redan hemma med storebror som så snällt hämtar henne idag. Fredag eftermiddag när maken står och fixar fredagsmaten, alla är duschade och sitter och myser med var sin sak (oftast iPad ;)) och jag har ett glas bubbel i handen – det är bästa stunden på veckan. Helgen har precis börjat och den känns just där och då lång! I helgen skall vi också bara ta hand om varann. Jag och Sigrid skall ha lite ”tjejmys” hos mormor (som just nu är på västkusten) som bor granne med oss. Vi skall sova över, bara jag och hon i mormors lägenhet, så mysigt med egentid! Ha en fin helg tillsammans med dina! kram S.

  1. Låter som mysigaste helgen som ni ska ha med bde familjemys, bubbel och egentid med stora tjejen!!! Hoppas ni får minst lika mysigt som det låter, stor kram!!

 4. Louise skriver:

  Mysigt! Och härligt vårtecken när man ser folk plantera ut lite blomster. Här väntar en fullspäckad helg där vi också bland annat ska bege oss ut på torghandeln här i staden och köpa lite blommor att sätta ut i krukorna. Ha en härlig och lugn helg! :) Kram

  1. Ja visst är det ett riktigt härligt vårtecken när folk gör fint ute med lite vårblomster, stor gilla på det!! Ha en fin helg och lycka till med planterandet ;) Kraaam

 5. Hanna skriver:

  Ligger hemma däckad i förkylning.Ha en trevlig helg.

  1. Åhh neeeej inte kul, krya på dig ♥♥♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..