Vacker torsdag

2019-03-28 002

.

Tjingeling,

Soligaste morgonen har vi här i småstaden, och det har utlovats tvåsiffriga temperaturer denna torsdag. Ljuvliga vårväder ☀️👏🏼🌱

Ungarna fick jag rota fram skalkläder till denna morgon, och insåg att dom växt på längden alla tre, igen! Så ja det blir till att införskaffa ett gäng nya ytterkläder inom kort. Framförallt till Celine och Maximilian, Julie får ärva vidare, men nya skor behöver dom alla tre!

Vad kör ni med för vårskor till era barn? Och då menar jag skor barnen har på förskolan/skolan? Jag vet inte alls vad jag ska satsa på, så ni får jätte, jättegärna tipsa mig om ni har erfarenhet av tåliga och bra dojor för lekande barn 👟

.

2019-03-28 007

Japp det är verkligen helt underbart med detta vårväder, trots att man så fort solen kikar fram ser allt damm här hemma (😱) och fönstren dom är så fruktansvärt smutsiga nu efter en höst och vinter så vet inte om man ska skratta eller gråta 🤣 Men man får stå ut ett tag till, då det är alldeles för tidigt än att boka fönsterputs känner jag. Istället får jag blunda och bara njuta av solen.

Nu ska jag jobba på här, ha en fin torsdag!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

LOADING..