F ö d e l s e d a g

2019-03-26 059
2019-03-26 057
.

Tjingeling,

Jag säger grattis till mig själv denna tisdag den 26 mars. Ytterligare ett år har gått, japp nu är man 42 år.. Jösses måste man väl ändå få säga, men jag är glad för varje dag, vecka, månad och år jag får vandra omkring här på jorden tillsammans med dom jag älskar! Tacksam är bara förnamnet då spelar åldern ingen roll alls ♥

Blev firad redan tidigt imorse av att Jens och barnen som kom in och sjöng ”ja må hon leva” och gav mig finfina presenter. Sååå fina alla fyra familjemedlemmarna, eller fem för katten kom skuttandes efter en stund han också och jamade som om han sa grattis :) Dom vackra blommorna här på bilderna kom nu i eftermiddag med blomsterbud från mina föräldrar, och så ramlar det in en massa grattis-hälsningar både via SMS, Instagram och Facebook hela tiden, så jag känner mig väldigt firad och populär denna dag, tack alla!

.

2019-03-26 061

Nu ska jag gå igenom bilderna jag knäppte i helgenk, så ska jag visa er några godbitar från Malaga här på bloggen inom kort :)

Ha en fortsatt fin dag, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Hoppas du hade en riktigt härlig födelsedag!
  Jag tänkte, typ sist av alla börja blogga :-) Vilken portal skulle du välja? Jag har registrerar mig på WordPress men oj så vårt det verkar! Hur gjorde du?

  1. Tack, jag hade en toppengårdag!! :) Jag bloggade hos blogg.se för egen maskin, men vet inte ens om det finns kvar numera? Men enda jag känner till tyvärr 😀

 2. Stort grattis på födelsedagen!

 3. Karin skriver:

  GRATTIS fina du! Hoppas att du har haft en toppendag! Och tack för en bra blogg, jag läser varje dag 😀
  Kram Karin

  1. Tack snälla både för gratulationen och komplimangen om bloggen, glad jag blir att du gillar den och läser varje dag!! ❤️ Stor kram

 4. Grattis på födelsedagen! Hoppas du haft en fin dag!

  1. Tack snälla, födelsedagen var toppen!!

 5. Stort grattis på födelsedagen fina Anna 🎁🎂🎈
  Hoppas du har haft en fin dag med din familj.
  Kram Camilla ❤

  1. Tack snälla du ❤️ Jag hade en toppenfin födelsedag med familjen!! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..