Odla till påskbordet

odla-krasse_01

odla-krasse_02

.

Hej lördag,

Inte jättelångt kvar till påsk och detta fiffiga tips gillar jag, så krasse i äggkartong! Blir ju både en perfekt dekoration på påskbordet med det gröna, samtidigt som man kan knipsa sig lite krasse och ha på påskmaten, två flugor i en smäll! Detta ska jag och barnen göra!

Enkelt verkar det vara också, bara att lägga lite bomull eller vikt hushållspapper i äggkartongens hål, strö över krassefrön och vattna ordentligt. Lägg på ett ark plastfolie för att hålla fukten. Vattna varje dag och inom en vecka har man en grönskande äggkartong!

Ser ju så härligt vårigt ut!

.

odla-krasse_03

 

Tipset och bilderna är ursprungligen från @helenalyth.se, om ni inte följer henne på Instagram, gör´t! Hon har ofta fiffiga tips att dela med sig av!!

Ha nu en jättefin lördag, vi ska göra Malaga i strålande solsken!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

  1. Hejsan!

    Funderar på att beställa sängborden som du har. Tror jag frågat förut. Men visst är dom helvita med läder-sand och knoppen krom. Dom är så fina. 👌😊 Kram!

    1. Ja det stämmer, dom är helt vita, lädret är i sand och kromad knopp :) Jag tycker jättemycket om dom!! Kramar

  2. Men vilken fiffig grej! Jag har noll koll på vad man ska ha krasse till däremot men tycker den va fin i alla fall. :D

    1. Man kan klippa på smörgåsen/knäckemacka eller över omeletten :) Och ja det blir jättefint!! Testa det gror på en dag typ 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..