Tiiiidig morgon

2019-03-21 009
2019-03-21 013

.

Godmorgon,

Hur många med mig är uppe nu så här strax efter kl 03:30 denna fredagsmorgon? 🐓 Inte många av er gissar jag. Om en halvtimma går flygbussen mot Arlanda och jag hoppas att mina kompanjoner är vakna, uppe och redo. Vill ju inte ha något strul med missad buss, för jag har inte tänkt resa på egen hand.

Jag är faktiskt både imponerad och lite fascinerad av människor som just reser ensamma, och vågar! Min kära svärmor är sån ”modig” person, som ibland reser på egenhand, medan det för mig skulle vara helt otänkbart då stannar jag hellre hemma. Halva nöjet med att resa för min del är att dela upplevelsen, så att man har någon att minnas tillbaka med. Men svärmor träffar alltid människor på vägen hon lär känna, så är man bara lite framåt, öppen och social så funkar det säkert bättre än jag tror. Men jag hade nog tyckt synd om mig själv, särskilt när jag skulle gå ut och äta om kvällarna och då behöva sitta ensam och tugga 😂

Har någon av er rest ensam någon gång?

.

2019-03-21 009

Alltså jag slog till på skorna jag hade med på detta kollage häromsistens och mamma mia vilka skönheter dom är!! 

2019-03-21 015

Nej, nu är det hög tid för mig att kasta i mig dom sista dropparna av dagens första kopp kaffe, och plocka ihop det sista här. Det kommer ploppa upp inlägg här som vanligt i helgen, så missa inte att klicka in ♥ Dock kommer jag sammanfatta och berätta om själva resan i text och med bild när jag väl är tillbaka hemma igen, bara så ni vet!

Ta hand om er, så lovar jag göra det samma!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Ulrika skriver:

  Hej!
  Jag är bara nyfiken på skorna, är du nöjd? Är de sköna? De är ju såå snygga🌟🌟

  1. Jaaaa jag är sååå nöjd med skorna, skitsnygga och sköna, men jag fick gå ner en storlek, brukar ha 38 men har 37 på dessa. 38:orna flög av när jag gick :P

   1. Ulrika skriver:

    Tack för svaret! Tänkte kolla in dem på Åhléns nu i veckan, måste ha ett par! Svårt att välja färg bara, alla är fina😊😊

 2. Carro skriver:

  Jag som tyckte jag var modig som gick på bio själv för ett tag sen, haha! Men resa själv skulle jag aldrig våga :)

  1. Nä inte jag heller, inte ens vågat gå på bio så du är mer modig än jag, fast det skulle jag kunna tänka mig ändå, man sitter ju ändå i mörker på bio ;P

 3. Malin skriver:

  Jag reste faktiskt själv i 2.5 månad (Thailand, Nya Zeeland och Fiji). Efter 3 månader på resande fot med ett resesällskap som tryckte ner mig psykiskt och som var en kontrast till mig ”gjorde jag slut” och reste iväg själv. Det bästa och kanske det modigaste jag gjort! Men ensam var jag inte.. träffade folk hela tiden! 😊

  1. Jaaaa sååå modig av dig, men för jävligt att det ska behövas göras av den anledningen du hade att någon annan tryckte ner dig psykiskt, känner avsky till sådana personer som tar sog den rätten, men heja dig som tog dig ur det och körde ditt egna race!! Sånt blir jag imponerad av!!! Kram

 4. Viola skriver:

  Reste jorden runt i 1 år alldeles själv från start, sen träffade man ju andra på vägen så klart. Ångrar inte beslutet en sekund, träffade så många trevliga människor som jag mest troligen inte hade kommit i kontakt med annars. Sen, sååå snygga skor!!

  1. Sååå modigt, och coolt att ”våga” åka iväg sådär! Och kan tänka mig att man just träffar en massa på vägen som man annars inte hade träffat om man inte var ensam! Jag tycker det är både cool och modigt! Ja skorna är såååå snygga, jättenöjd med dom!!

 5. Jag har rest ensam många gånger ändå sedan tonåren och har varit med om mycket som jag nog inte skulle fått uppleva om jag haft sällskap. Dessutom har jag fått kontakt med människor som jag förmodligen inte skulle talat med om jag inte varit ensam. Det krävs visserligen en hel del mod för att ta sig fram och börja prata med en okänd person. Men det är det oftast värt. Ha en bra resa!

  1. Det där är modigt i min värld, jag håller mig alltid i min comfort zone, men kan tänka mig att man just träffar en massa på vägen som man annars inte hade träffat om man inte var ensam. Du är en modig person!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..