Hallå lördag

 

.

Tjingeling,

Med lite lätt flygskam ursäktar jag mig med att denna kommande weekendresa jag ska göra inom kort till spanska solkusten, närmare bestämt till Malaga bokades redan i augusti förra sommaren. Ursäkten hjälper ju inte miljön ett jota, men är ändock en förklaring varför jag snart ska ut och flyga igen så snävt inpå förra trippen som jag inte ens visste jag skulle iväg på innan jultomten kom 🙈

I vilket fall önskar jag alla tänkbara tips på bra restauranger, saker att hitta på, och vad man inte får missa i Malaga. Jag har aldrig varit där tidigare, och inte mina två vapendragare Therese och Malin som jag ska resa med heller. Så tips mottaget tacksamt från er som varit där!

Båda mina härliga reskamrater fyller dessutom 40 år båda två här i vår och jag har tänkt fira dom ordentligt i tre dygn på resan så jag behöver en massa bra tips. Har du varit i Malaga?

.

6662088177_1a9f3c3f58_b

Idag ska jag fira en annan väninnan som även hon precis fyllt fyrtio. Det är ännu hemligt vad vi ska göra, men har fått en lista vad jag ska ha med mig, och vi ska vara häromkring  krokarna, det är ungefär så mycket vet jag just nu. Spännande och trevligt ska det bli.

Ha nu en bra lördag och tipsa gärna som sagt!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Sandra skriver:

  Anna, när åker ni?
  Jag åker ner till min Bestie (mayandmore på instagram du vet) den 3:e april :)
  Tänk om vi skulle stöta på varann!
  Ha en fin vecka, snart är det fredag!
  Kram S.

 2. Hej
  Så härligt att åka på en weekend, älskar att resa!
  Har också tänkt det och till Malaga
  Bokade ni en paket resa och med vem om jag får fråga😃?
  Jag tycker du tar jättefina bilder och dina barn vilka sötnosar så lik dig tycker jag.
  Ha en jättefin lördag och resa
  / Therese

 3. Ljuvliga Malaga!! Missa inte att boka bord på La barra de Zapata, obeskrivligt bra mat till en rimlig peng. Saluhallen och att vandra runt i gamla stan får ni inte heller missa. Firade min 50-års dag där i höstas👍Tack för en bra blogg.

 4. Hej!

  Nyss hemkommen efter 4 dagar i Malaga området! Super härligt ställe!
  Ett tips är saluhallen Atarazanas! Vi köpte några tapas och åt på deras uteservering!
  Restaurangen cerveceria Los Gatos!!
  Gillar man shopping fanns ett stort El Corte Inglés inne i stan som hade det mesta!!!
  Njut!!!

  1. Tusen tack för tipsen, guld värda!! :)

 5. Det är kul med resor! Tror inte vi kommer sluta helt men välja mer medvetet när man åker och kanske inte varje år? Tänk att aldrig mer få åka på en semester till solen el få åka till New York igen? Njut av din resa!

  1. Louise skriver:

   Ja jag tror precis som du, vi kommer ju inte sluta resa men det är bra att vi blir medvetna och väljer våra resor med omsorg :) Tex kan man ju bila i Europa för att få sig en solresa eller ta tåget till storstäderna. New york kanske vi får fortsätta flyga till men då kanske man också får avstå andra flygresor de kommande 5 åren för att hålla sig till sin ”klimatbudget”.

   Jag tycker du Anna är bra som lyfter ämnet och är medveten! Har tyvärr inga Malagatips men njuuut nu och ta gärna med dig våren hem :)

   1. Ja visst är det så, tror precis som ni! Tack ska njuta, och ska verkligen försöka ta med mig våren hem!! ;)

  1. Nä men exakt, tror också att det kommer bli så att man måste tänka till och som du skriver kanske begränsa genom att inte flyga varje år. Vore hemskt tråkigt om man inte kunde se världen mer, man får hoppas att dom uppfinner miljövänligt bränsle som flygen kan gå på :) Tack det ska jag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..