Ny vecka igen!

BCFBA9AF-EED3-4776-831E-909ECDCEDE06

Julie läser för sin morfar ♥

7F3F9CD2-1864-46A8-A381-449AF8B34355

..

Godmorgon på er,

Hoppas ni haft en riktigt fin helg, det har vi haft. Jättemysigt att umgås med mamma och pappa en sväng, men det blev också några tysta dagar här inne på bloggen som några kanske märkte. Skönt ibland att helt koppla av från sociala medier även om jag aldrig är helt ”hysterisk” med det även om det är en inkomstkälla. Nu har vi vaknat upp till en fin, solig måndag. Visst kallt är det med flera minusgrader, men ändå oerhört vackert ute med inte ett moln på himlen.

Jag bara måste få skryta lite om Julie, 4 år gammal som i dagarna har knäckt läskoden 😍 Maximilian var aldrig intresserad av varken bokstäver eller siffror innan han började skolan, men denna lilla har kunnat alla bokstäver i alfabetet och vilka namn som passar med första bokstaven i namnet ganska så länge.

.

51939F1A-13C9-4258-B500-FA43A0548192

.

Klicka på denna länk cdfb3525-ebcb-418e-9190-9df42282b6b9 så får ni se en liten filmsnutt när hon läser för sin morfar 😭 Så gulligt!

.

7F3F9CD2-1864-46A8-A381-449AF8B34355

 

Kan säga att storasyster Celine bröt ihop totalt häromdagen över att lillasyster fattat galoppen före henne. Försökt förklara att det varken är en tävling, eller någon brådska att kunna läsa. Även sagt att hon kommer kunna läsa framöver och att vi gärna kan träna om hon nu vill det. Men jag kan samtidigt förstå hennes känsla, men alla är vi ju olika. Maximilian kunde inte läsa innan ganska lång in i första klass. Men jag måste ju säga att jag är imponerad av Julie, för vi har inte direkt övat. Så nu är det slut med skrytandet för denna gång, och ni kan sluta må illa 🤣

Nu kör vi så det ryker och tar tag i denna vecka! Vi hörs snart igen!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Så roligt !
  Var stolt över dottern!
  Kram

  1. Ja jag är jättestolt över henne ❤️ Ha en fin dag!! Kramar

 2. Jag skryter också om mina 3 vuxna barn😃👏👊 Dom är grymma och du med🙌💚💫 Tack för att du delar med dig! Ha en fin tisdag🤗 Sari

  1. Tack rara du ❤️ och du är garanterat grym du också!! Ha en fin tisdag du också!! Kramar

 3. Men pluttis 💓 Så himla söt och kavat!

  1. Tack, ja kavat är ett bra ord som passar henne 💓

 4. M skriver:

  Typiskt för en lillasyster tänker jag! Mina äldre syskon lekte skola med mig så jag läste och skrev meningar i samma ålder som din lilla. Bara man fick hänga på storasyskonen så 😊 Men jag förstår verkligen mellansyster, fy vilken pina att lillsyrran kör om liksom…! 😂🙄

  1. Ja det spelar nog mycket in att hon är lillasyster 😊 Hon suger ju åt sig allt som en svamp, och hon har varit tidigast med allt, men inte så konstigt hon ser ju och hör syskonen konstant med allt. Ja det är en pina för mellansystern att mini kör om, haha!! 😂

 5. Sandra skriver:

  Man måste få vara stolt över sina barn! 😊

  1. Ja det måste man få vara 😊💓

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..