Vårlökar

2019-03-04 005

.

Hej fredag,

Härligt att fylla huset med olika vårlökar nu när vi går mot ljusare tider. Just nu är jag bara sååååå trött på snö, slask, vab och leriga skor så jag vet knappt ut eller in. För att inte tala om alla leriga och grusiga overaller som jag hittar i torkskåpet på förskolan varje eftermiddag…

Men strunt i det negativa nu för strax är det helg, och vi tänkte spendera den tillsammans med mormor och morfar ♥ (alltså mina föräldrar, barnens mormor och morfar) medans maken ska åka till Sälen med ett gäng grabbar. Läs: ett gäng medelåldersmän, men det får man inte säga högt, därför jag skriver det i ”tysthet” till er här på bloggen istället 😅

 

2019-03-05 010

Vad ska ni hitta på?

Ja oavsett vad ni ska göra; gå på fest, mysa hemma, kolla mellofinalen eller kanske arbeta så önskar jag er en riktigt fin helg allesammans. Och tack för ni delar med er så frikostigt av både egna erfarenheter och tips högt som lågt. Blir så mycket roligare med mer liv i kommentarsfältet som det varit denna vecka, tack 🖤

Trevlig helg, på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

Ps) Förresten Grattis alla kvinnor så här på Internationella kvinnodagen. Fast egentligen tycker jag att man borde skriva ‘beklagar’ över att dagen ens behövs! Kram på er i vilket fall! Ds) 

 1. Här blir det bl.a mello-final i helgen, spännande! 😊
  Håller med dig, nu får det bli vår igen.
  Kram och ha en fin helg!

 2. Eva skriver:

  Det är en av de bästa sakerna förutom att du skriver så naturligt o mysigt utan högfärdsspråk att det ärså trevligt i kommentarsfältet aldrig några hårda ord eller drev mot ngn som hos andra bloggar. Du känns så genuin ovh snäll och vanlig – toppen. Tack för att du bloggar

  1. Tack snälla, vilken fin komplimang, men även en fin komplimang till alla er som skriver att ni inte håller på och är elaka mot varandra. Jag är så glad för det som om du bara visste, hos vissa är det ju rena rama slakten med elakheter. Inte kul alls! Tack för du klickar dig in här. Ha en fin start på denna vecka! Kramar Anna

 3. Sandra skriver:

  Trevlig helg till dig med Anna!
  Nästa helg är det dags för mig att vara hemma med dom ”små” när maken drar på ”medelåldersmän-helg” till Sälen :)
  Denna helg blir det inredning, ommöblering, mellofinal, cykelfix och massa mys för oss!
  Jag är också redigt trött på vab och leriga stövlar :)
  Ha en fin helg nu Anna! Alltid mysigt med besök av mormor och morfar ju <3
  Kram S.

  1. Hoppas ni hade en riktigt fin helg, det hade vi!! Ha en fin start på veckan och att kommande helg blir bra för er ensamma! Stor kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..