Klassiskt i silver & Andra chansen

2019-03-01 082
2019-03-01 093
2019-03-01 072

 

Happy birthday to me, skulle man kunna skriva, men det är att ta i fyller först om tre veckor. Men jag var verkligen i behov av ett par nya örhängen då jag blivit av med ena örhänget av mina gamla vardagsfavoriter 😔 Därför fick det bli en tidig födelsedagspresent till mig själv för ville inte vänta på födelsedagen. Känner mig nämligen ”naken” utan något i öronen. Går jag osminkad, tycker jag istället att jag ser ”konstig” ut om jag tar på mig ett par örhänge. Med smink är det tvärtom,  jag ser inte ”klar ut” om ni fattar hur jag menar, haha!

Faller nästan alltid för det som är klassiskt, och trivs mest i ganska diskreta smycken. Dessa två par i silver är alldeles perfekta utifrån min smak. Blev så glad att hitta en ring som matchar det ena paret också! Den sitter numera på högra ringfinger, love it!

.

2019-03-01 038

Söta små knutar tycker jag, och japp bjuder även på lite glittrigt smink som har hamnat på öronsnibben, haha! Livsfarligt med närbilder då ser ni ”allt” som ni egentligen inte ska se 😅

2019-03-01 03111

Nyfiken vidare på smyckena så rekommenderar jag verkligen att kika in HÄR hos bästa Jessica och hennes JEX Design som gör allt för hand. Fattar inte hur men kan ”pilla ihop” sånt här smått, med mitt egna dåliga tålamod hade det nog inte blivit mycket till smycken. Tur att vi är bra på olika saker här i världen!

2019-03-01 013

.

Ikväll är det andra chansen på Melodifestivalen. Hela grejen med just andra chansen gillar jag inte då man ställer två och två bidrag mot varandra och inte alla mot varandra som i delfinalerna. Men eftersom jag i år tycker vissa låtar i andra chansen är så jäkla bra måste jag titta och även kanske rösta :P

Kvällens dueller ser ut så här:

Duell 1: Andreas Johnson ”Army Of Us”  möter Anna Bergendahl och ”Ashes To Ashes” Här hoppas jag verkligen att Anna går vinnande ur duellen! En av årets bästa låtar och som jag spelar högt i bilen.

Duell 2: Vlad Reiser ”Nakna i regnet” möter Nano ”Chasing Rivers” Ingen här är någon personlig favorit, tycker ingen av låtarna ska gå till final om jag hade fått välja, fanns bättre bidrag som redan åkt ut som jag hellre sett.

Duell 3: Martin Stenmark ”Låt skiten brinna” möter Lisa Ajax ”Torn”. Här hoppas jag på Lisa Ajax och ”Torn” en fin ballad, dock inte min topp 3 favo.

Duell 4: Rebecka Karlsson ”Who I am” möter Arvingarna ”I do”. Här MÅSTE Rebecka Karlsson vinna. Denna typ av låtar tilltalar verkligen min smak. Skitbra och som den vore tagen ur filmerna om Mr grey :P

Jag och barnen kommer sitta bänkade, kommer du?

Ha nu en härlig lördag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 1. Ullis skriver:

  Så fin ring!💫 Är det 2,2mm tjock eller 2,5mm som du har på bilden? Tänkte att jag kanske skulle beställa en själv…

  1. Ja den är så himla fin, supernöjd med den, och den är 2,5 mm tjock 😃

   1. Ullis skriver:

    Ok, tack för ditt svar!☺️

 2. Karin skriver:

  Jag tycker verkligen också om Rebecka Karlssons låt! Så synd att den inte gick vidare!

  Jättefina smycken! Jag har alltid haft örhängen men på senare tid har jag börjat reagera på de jag alltid brukar använda. Jättetråkigt! Nu blir det oftast halsband istället.
  Ha en fin söndag!

  1. Ja visst är den låten fin, jättesynd att den inte gick vidare.. :( men Maximilian blev i alla fall glad för hans favoriter är Arvingarna gick till final, jag fick glädjas åt honom i stället ;)

   Jag har alltid känt av örhänge om det inte är i guld eller silver, annars får jag ont i öronsnibbarna direkt så svårt att köpa på typ H&M och sådana ställen! Ha en fin start på veckan! Kram

 3. pillan skriver:

  Såklart vi sitter bänkade!

  Jag och Nikki åker ner och ser finalen på plats nästa helg, kommer bli toppen. Nikki är SÅ laddad :)

  Ha en skön kväll
  Kram P

  1. Vad kul att se det live, förstår att hon är laddad :) Tack det samma, kramar

 4. Sara skriver:

  Vilka jättefina smycken, helt i min stil! Hoppas ni har en fin helg, Kram Sara

  1. Ja visst är dom, så himla nöjd!! Tack det samma, kram

 5. Carina skriver:

  Kan du försöka svara på mina frågor jag ställde i föregående inlägg? Hade så behövt lite tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..