Onsdagssvammel

2019-02-27 007

Min snälla svärmor hade köpt hem ett gäng tulpaner tills vi kom hem från resan, och dom håller ännu. Kan tycka tulpaner är vackra även när dom börjar bli lite gängliga och sjunger på sista versen.

2019-02-27 008

 

.,

Tjingeling,

Redan onsdag, och visst känns det som våren bara skulle kunna explodera redan nu? I alla fall för oss här omkring och söder över där ni som bor där haft ännu varmare än vi. Här hemma har hittat många vårtecken redan, och den där tanken om att sätta sig mot husväggen, lapa lite sol och ta sig en kopp kaffe ute, den känns inte särskilt avlägsen. Dock får vi nog räkna med både ett och två bakslag än (tyvärr), det är ju trots allt inte ens mars. Men i vilket fall sådan här våriga dagar kan man ju inte klaga på. Jag ler när jag vaknar till att det redan är ljust ute, ler när jag hör fåglarnas kvitter, och det gör inget alls att solen bländar mig för jag glömt solglasögonen hemma.

Vet ni en av dom bättre sakerna med att arbeta hemifrån är att man kan spela musik så högt man vill :D Vissa har säkert svårare att koncentrera sig med musik på, men jag är tvärt om. Ju mer musik desto bättre.

.

2019-02-27 012

 

Just nu lyssnar jag på årets bidrag från Melodifestivalen nu när de fyra deltävlingar är avklarade. Jag tycker faktiskt att kvalitén detta året är så mycket bättre än det brukar vara. Ovanligt många av bidragen har hamnat på min Spotifylista redan, det brukar vara 2-3 st i vanliga fall som får äran att hamna på den, men i år har 11 st hamnat där.

Absoluta favoriten som gått till final är John Lundvik och ”Too Late For Love” alltså vilken bra poplåt. Rytmen, musikslingan och hans röst i kombo, topp! och hennes Men det finns även flera väldans fina ballader detta år, och även andra poplåtar. Som sagt riktigt toppår och alla bidragen blir ju så mycket bättre när man lyssnar på dom från skiva. Har du någon favorit i årets startfält?

.

Nog svamlat om egentligen ingenting :D

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Lisa skriver:

  Tack för en inspirerande blogg! Får man fråga var du har köpt den fina krukan/vasen med munnar på? Hälsningar Lisa

   1. Lisa skriver:

    Tack!!! 😀

 2. Hanna skriver:

  Hej
  Är det nått nytt med kommentarer?Står att är två kommentarer men ser bara en.Vad är det där pingback som står ovanför kommentaren?Ha en trevlig dag.

  1. Nej det ska inte vaar något nytt vad jag vet? Är det svårt att kommentera menar du? Sen detta med Pingback det vete fasen vad det är heller 🤣 det har dykt upp nu 3 dagar i rad.. Tryckte bort det nu som skräppost.. 😅 Tack det samma!! Kramar

 3. Carro skriver:

  Såå härligt att våren är på intåg! Jag gillade Omar-om om och om igen men den kom ju inte ens till andra chansen haha.. Jag och min äldsta son ska på andra chansen på lördag här i lilla Nyköping så det ska bli kul :)

  1. Jag gillar också den låten, så skönt ”gung” i den :) Vad kul att gå på andra chansen på lördag, kommer ni säkert få en upplevelse!! Nu vet jag ju inte hur du ser ut annars skulle jag spana efter dig i publiken ;P

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..