Vegas baby

Img 2303.jpg
Img 2306.jpg
Img 2287.jpg

Halloj på er, 

Nu har vi sett och fått uppleva sjukaste staden ever; Las Vegas också 😅 Från ingenstans mitt i öknen i Nevada dyker den plötsligt upp, denna konstgjorda stad som definitivt aldrig sover. Neonljus och bling bling precis överallt. Ja bilderna talar ju egentligen sitt egna språk! 

Men här finns precis allt och mer därtill och hela huvudgatan ”The Strip” består av enorma hotellkomplex och uppbyggda städer i miniformat ifrån olika delar i världen. Alltifrån personliga favoriten Paris till både New York, Venedig, och Kairo, för att ta några få exempel.

4C18EA18-2623-4E4F-ACE1-1FB632716A49
Img 2321.jpg
6A9C3B5C-B736-4005-B6ED-546279311987
Img 2324.jpg
Img 2328.jpg

Vi gick av en slump förbi Bellagios fontänspel utanför hotell Bellagio precis när det mäktiga vattenspelet drog igång, (fick inte med det på bild dock) kul att se, det som jag tidigare sett endast på bilder. 

Ja mycket kan man säga om denna stad, riktigt motbjudande och härlig på samma gång på något underligt vis. Men helt klart en riktigt upplevelse som jag nog aldrig komma glömma 😄 

Img 2280.jpg
Img 2364.jpg
Img 2361.jpg
Img 2384.jpg
6AAFE22C-C691-4F0A-8904-25944D0D2F78

Nu kommer vi dom sista dagarna hålla till i Los Angeles, hann med att strosa i Venice första dagen, så nu har vi ”bara” resten av sevärdheterna som jag hade planerat att se kvar att bocka av innan vi kommer hem på fredag 😃

Nu är det läggdags här, och ni har precis vaknat upp till tisdag!

 

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. God eftermiddag! (..men mera God morgon för er då ;) )
  Förstår att Las Vegas måste vara ett riktigt knas-kul ställe! :D Ja, allt du berättat om hittills låter jätteroligt och det låter som en fantastisk resa. :) Måste vara det absolut bästa; att bila omkring. :) Upplever ni det svårt att köra där? Tänker runt LA och så med all trafik och alla vägar..? :)
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Maria skriver:

  Vilken häftig resa ni är på! Jag har just fått en resa till New York av min man och vi åker dit i september, du har verkligen tagit sååå fina bilder och kvaliten är ju också väldigt fin så jag undrar: vad har du använt för kamera/objektiv? Tänker unna mig en ny kamera innan vi åker men jag vet inte vad jag ska köpa… Hoppas ni får en fortsatt fin resa! Kram!/Maria

 3. Eva skriver:

  Ser fantastiskt ut!
  Undrar ang blommande träden , det är inte mandelträd?

  1. Ja men det kanske det är 🙈😅 vi trodde allt rosa va körsbärsträd men jag är dålig på sånt 🤣

 4. Hanna skriver:

  Härlig resa ni har!Kul att se bilder!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..