T i d s s k i l l n a d

Igår såg vi huuuur många mil med körsbärsodlingar som helst utmed vägarna!

Och just nu så blommar träden här, man får härlig vårfeeling!

1D1079C8-194F-485A-8C17-A633C46A90D3

D798BC8B-9AA3-4D64-AC46-785281E45BA5

 

 

Tjingeling,

Lite svårt att förstå är det där med tidsskillnad ändå tycker jag, att när vi vaknar upp här om mornarna som nu, då har jag redan hela inkorgen full med mail, för då har ni som är 9 timmar före mig varit igång en hel arbetsdag när jag väl vaknar.

Tur jag inte är så där jättekänslig för mail som lägg på hög, utan jag kommer svara först när jag kommer hem igen. Men Jens har lite svårare att släppa det där, han blir nog lite smått stressad av full inkorg redan när han slår upp ögonen, det tycker jag mig kunna se rätt tydligt ;)

 

62D30958-17EB-415B-914C-BBF6CA327C9D

Annars kände jag inte av så mycket av detta med jetlag ändå. Jag har ju flugit lite hit och dit genom åren, men denna flygresa hit till Kalifornien är ju bland dom längsta flygresorna jag gjort och med mest tidsskillnad, men som sagt inga större problem har jag känt. Vaknar tidigare om mornarna bara men det är bara positivt då hinner vi med mer 😁

Dock är det nog enklare att resa som vi gjort, alltså västerut, man åker ju liksom tillbaka i tiden. Annat blir det kanske när man åker österut igen och hemåt. Då flyger vi ju ”mot klockan”. Jag får väl återkomma med hur jag mår väl hemma igen till helgen , jag kanske inte är lika kaxig då 😂

Ha en fortsatt fin måndag!

.
4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF
 1. Å vad härligt det ser ut! Jag har rest både väster och öster ut. Min erfarenhet är att det spelar ingen roll, att komma hem är alltid jobbigare än att resa bort.
  Fortsätt njut av er resa!

 2. C skriver:

  Ja, att komma hem… DEN jetlagen är vidrig. Vi åker till USA nästa vecka och är borta en längre period. När vi kommer hem igen har vi avsatt en hel vecka för att komma tillbaka in i gängorna igen. Barnen orkar inte annat (och knappt vi vuxna heller). Ha det nu så härligt! Hur är det med saknaden efter barnen förresten? Vill verkligen åka iväg bara min man och jag, men bara tanken på att lämna barnen gör mig alldeles skakig.

 3. Cecilia skriver:

  Men wow vilken resa, och vad mycket ni får uppleva. Kan vara värt den där eventuella jet-lagen väl hemma 😉
  Kram 🤗

 4. Emma skriver:

  Underbart landskap!

  Jag håller med, helt klart bäst att flyga västerut. Jobbigare att komma hem, jag hade jetlag 1,5 vecka senast.

 5. vilka otroligt vackra bilder!!
  Vad fint det ser ut, vad vackert det är. Herre Gud vad jag längtar efter semester helt plötsligt.
  Hoppas du får det riktigt bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..