Hej från Kalifornien

8962AC53-F94E-476B-8D1F-BDC9BC093560
857846FD-7029-4A85-AE57-2563777E3A9D
AFB17163-0D1F-46D7-AA5E-2A7CAD5C8237
1B45CC60-5835-4A95-A87A-A94C584548AE
787BB4FD-ED54-4AD5-B07C-E1F38094FDEE

 

Tjingeling,

Så kommer det äntligen en liten uppdatering här från Kalifornien 🇺🇸 Vi har det verkligen sååå superbra och mysigt på tu man hand. Vi landade strax efter kl 12:00 lokal tid i torsdags i Los Angeles (vi är alltså 9 tim efter er) och då började vi vår roadtrip på Pacific coast highway även kallad highway 1 direkt mot San Fransisco!

Första natten hamnade vi på ett mysigt hotell vid havet i Santa Barbara och sen åkte vi vidare norr ut. Och nu i skrivandets stund har jag bland annat både sett och fått åka på mäktiga Golden Gate—bron, sett dom karaktäristiska San Fransisco-husen utefter dom backiga gatorna, dom gamla spårvagnarna, den oerhört branta och kurviga gatan Lombard street som man sett på film, samt även skådat det beryktade gamla fängelset Alcatraz som ju ligger där på sin lilla ö mitt i San Fransiscobukten.

D1C56904-37FE-4D9F-AAF3-6D199E753BC1

Imorgon drar vi vidare öster ut och sen ner mot Central Valley/San Joaquin County för att se dom bördiga dalarna med dess olika vingårdar 🍇 Ska visst vara ett fantastiskt bördigt och vackert landskap! Får återkomma med detta när jag väl sett det med egna ögon!

Ta hand om er nu och på återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 1. Emmelie skriver:

  Åh älskade Cali 💕 bodde som au pair utanför SF 2004-2005 och sambon och jag var där igen06. Sedan dess har jag inte varit tillbaka men vi har precis kläckt idén om att åka dit en vecka i höst bara han och jag. Det kan man behöva tre barn senare 😉 blir ännu mer sugen nu när jag läser om er resa!

 2. Emma skriver:

  Fina bilder! Och du är fin. Jag skulle vilja ha sådana skor!

 3. Marie skriver:

  Men jaha visste inte att ni skulle till S.F?? (Underbar stad btw.) utan trodde bara ni skulle vara i L.A några nätter.
  Highway 1 är förresten ”bättre” om man åker andra hållet.. d.v.s S.F – L.A för då åker man precis vid havet med en fantastisk utsikt.
  Kommer ni vara i Los Angeles någonting?

  1. Vi gör det som faller oss in 😊 inget inför denna resan va bestämt i förväg mer än att vi visste att vi skulle ha hyrbil så vi kunde se så mycket som möjligt på kortast tid, men ja vi kommer vara i LA också sista dagarna (Hann strosa i Venic Beach dagen vi kom). Man kan vara supereffektiva utan barnen med, hinner mycket på en dag särskilt när man kliver upp väldigt tidigt.

   Sen va det verkligen inget fel på utsikten åt andra hållet heller kan jag meddela 😉 huuur vackert som helst och vi åkte precis vid havet många sträckor så det där med vilket håll man åker spelar absolut ingen större roll!

 4. Åh så fantastiskt! Gjorde exakt samma resa för ett år sedan. Längtar tillbaka när jag ser dina bilder…. Sträckan längs kusten mellan LA och San Fransisco är underbar.

  1. Ja visst är det en härlig tripp, och vi hinner se hur mycket som helst på en dag! Så tacksam att få vara iväg på denna resa!

 5. Anita T skriver:

  Så fina bilder! Hoppas på fortsättning i samma anda. Önskar Er fina dagar med många upplevelser!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..