Små vårtecken

5887ABF9-8BB9-4B2A-92DF-CCD55F14478F

Celine på jakt efter vårtecken

7565F103-F674-41C9-8E92-EA6419B67364

Undra om det är något djur som vaknat ännu där i marken..

A0F1B056-6272-480D-8FF0-D2297199506D

.

Tjingeling,

Inte bara jag som fått vårkänslor dom senaste dagarna, även lilla ”mini me” pratar om hur hon tycker det börjar bli vår nu, och hon var ute igår i trädgården en sväng och skulle då ”leta efter vårtecken” som hon själv uttryckte det!

Ett vårtecken tyckte hon var att gräset börjar synas allt mer när snön sakta smälter bort. Hon klappade på gräset och sken som en sol. Sen gick hon och kollade på grenar efter knoppar (inte så mycket sånt ännu dock) och så lyfte hon på några stenar, och jag frågade då Vad gör du Celine? Jag ska bara kolla om några djur vaknat än svarade hon då,  älskade underbara ungen min ♥

.

6ECFA665-8FA7-4532-B002-F9461D5ABA73

Hon njöt även en vända av solens värmande strålar! Eller rättare sagt det gjorde vi båda två, sååå ljuvligt!

4C40F45F-AEA7-41C2-94F8-BE7F3154A3D0

Vad jag kommer längta efter denna lilla flicka och hennes syskon nu när jag och Jens snart åker bort en vecka utan dom. Får nästan en klump i halsen när jag tänker på det. Säkert fånigt, men jag hänger med dom sååå mycket och har gjort sedan dom föddes och har aldrig varit ifrån dom så många nätter förut, men kanske är nyttigt det också, lite som att jag som mamma ska klippa navelsträngen ;)

Idag kommer svärmor och bonussvärfar som ska bo här hos oss med barnen när vi är i USA, det känner jag mig väldigt trygg med! Vet att barnen kommer ha det hur bra som helst med farmor och Bernt!

Ha nu en fin dag, återseende!

Kramar Anna

 

  1. Therese skriver:

    Vad härligt med vårkänslor redan! Här regnade det visserligen igår och vi har just nu flera plusgrader, men ännu har vi myyycket snö och säkert mer att vänta. Många ggr har vi funderat på varför vi bor där vi bor, men inte bara att flytta ifrån allt heller 🙂

  2. H skriver:

    Mina barn är 15 och 14 och jag har heller aldrig varit borta från dom en vecka i sträck! Max två nätter, tror jag!
    Men njut av er semester och tänk att barnen får fina minnen med farmor och hennes man, det är också mycket värt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..