Rosa reashopping

  

2019-02-10 010

Céline är redo för lite vårregn!

2019-02-10 011
 

Jag tycker om när det är fint foder i skor (som här) och på jackor och liknande, fast det inte syns :P 

2019-02-10 012

Så himla fina gummistövlar, vill ha likadana själv!

2019-02-10 023

.Halloj,

Har ni fyndat på vinterrean? Jag har inte köpt mycket, men två saker är jag väldans nöjd med, och det är ett par sneakers till mig, och ett par superfina gummistövlar i finaste rosa nyansen med snörning bak till Celine. Lite samma stuk på båda paren tycker jag med sidenband och rosetter. Hundra kronor paret, det tycker jag var ett fynd!

Skorna är vrkligen fjäderlätta och dom sitter som dom vore gjorda till mina fötter. Dom åker med i packningen till Los Angeles. På tal om den packningen, det är sååå svårt att veta vad jag exakt ska packa med mig i klädväg 🙄 Vi ska dessutom resa ganska lätt så inga stora resväskor med maximalt med plats kommer vi ha (inte på ditvägen i alla fall), så måste försöka tänka lite smart, men där blir det liksom stopp också när hjärncellerna ska gnuggas.. 😂

.

2019-02-10 002

Jag är ingen sneakers-människa egentligen, men det är väldigt skönt att promenera i, och ser dom då ut så här, då kan jag stå ut..

2019-02-10 021

En liten fundering, vad sjutton har man på fötterna på resdagen till LA? Det är ju snöslask och vi kommer ta flygbussen till Arlanda, men jag vill ju inte dra med mig ett par klumpiga vinterskor, och jag hade gärna skippat vinterjackan också för den delen, men kommer väl frysa som en liten hund utan! Hur hade ni gjort? Åkt i en tunnare jacka, alternativt ingen alls bara en lite tjockare tröja, och våriga skor (är runt 18-20 grader i LA) eller hade ni åkt vinterklädda?

Tacksam för lite smarta tips ♥

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Mia skriver:

  Ahh vad harligt med LA! Det har varit kallt och regnigt i Kalifornien denna vintern. Om du har en ta garna med dig en tunnare dun jacka att ha pa morgon och kvall. Vadret skiftar snabbt. Det finnsbra och fina pa Uniqlo som finns overrallt i LA. Finns aven till barn. Ha en underbar resa!!

  1. Tusen tack för svaret, ska spana in det!! Tack!!!

 2. Jenny skriver:

  Vi var i LA i julas och det skiftade väldigt i temperatur. Vi hade allt från 22 till 10 grader. Kalla mornar och kvällar och varmt när solen var framme. Hade med oss tunn dunjacka och sköna skor, alltså gympaskor, Äslar California speciellt Santa Monica, 😎🙏

  1. Tusen tack, får ta med en tunnare jacka helt enkelt :) Ska bli så spännande att resa dit!

 3. Helen skriver:

  frys på väg till flygplatsen! ta dina nya fina sneakers och nån poncho eller nåt. ponchon går alltid att använda kvällstid i LA. vart ska ni? jag och familjen ska dit i sommar, tycker det är svårt att hitta hotell som blir bra….

  1. Smart md poncho det har jag flera olika, måste rota gömmorna ;) Vi vt inte vart vi ska, vi har bara flygbiljetterna bokade och en hyrbil sen kommer vi köra dit som näsan styr :)

 4. Linda skriver:

  Hei,

  Det har vært kaldt i LA den siste tiden 5-6 grader og regnet mye. Sier min kusin som bor der. Været kan selvfølgelig skifte. Jeg var der i mars forrige år. Trengte tynn ullgenser og vanntettjakke. Ikke hver dag, men noen av dagene.

  God tur!

  Hilsen Linda

  1. 5-6 grader, hua det var 8 plus här idag, haha! Kanske ska ta med vinterskor och vintrjacka ändå ;) Tack snälla!! Kramar

  1. Det visste jag inte att det gick att göra så :) Bra tips! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..