Rosa reashopping

  

2019-02-10 010

Céline är redo för lite vårregn!

2019-02-10 011
 

Jag tycker om när det är fint foder i skor (som här) och på jackor och liknande, fast det inte syns :P 

2019-02-10 012

Så himla fina gummistövlar, vill ha likadana själv!

2019-02-10 023

.Halloj,

Har ni fyndat på vinterrean? Jag har inte köpt mycket, men två saker är jag väldans nöjd med, och det är ett par sneakers till mig, och ett par superfina gummistövlar i finaste rosa nyansen med snörning bak till Celine. Lite samma stuk på båda paren tycker jag med sidenband och rosetter. Hundra kronor paret, det tycker jag var ett fynd!

Skorna är vrkligen fjäderlätta och dom sitter som dom vore gjorda till mina fötter. Dom åker med i packningen till Los Angeles. På tal om den packningen, det är sååå svårt att veta vad jag exakt ska packa med mig i klädväg 🙄 Vi ska dessutom resa ganska lätt så inga stora resväskor med maximalt med plats kommer vi ha (inte på ditvägen i alla fall), så måste försöka tänka lite smart, men där blir det liksom stopp också när hjärncellerna ska gnuggas.. 😂

.

2019-02-10 002

Jag är ingen sneakers-människa egentligen, men det är väldigt skönt att promenera i, och ser dom då ut så här, då kan jag stå ut..

2019-02-10 021

En liten fundering, vad sjutton har man på fötterna på resdagen till LA? Det är ju snöslask och vi kommer ta flygbussen till Arlanda, men jag vill ju inte dra med mig ett par klumpiga vinterskor, och jag hade gärna skippat vinterjackan också för den delen, men kommer väl frysa som en liten hund utan! Hur hade ni gjort? Åkt i en tunnare jacka, alternativt ingen alls bara en lite tjockare tröja, och våriga skor (är runt 18-20 grader i LA) eller hade ni åkt vinterklädda?

Tacksam för lite smarta tips ♥

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Ahh vad harligt med LA! Det har varit kallt och regnigt i Kalifornien denna vintern. Om du har en ta garna med dig en tunnare dun jacka att ha pa morgon och kvall. Vadret skiftar snabbt. Det finnsbra och fina pa Uniqlo som finns overrallt i LA. Finns aven till barn. Ha en underbar resa!!

 2. Vi var i LA i julas och det skiftade väldigt i temperatur. Vi hade allt från 22 till 10 grader. Kalla mornar och kvällar och varmt när solen var framme. Hade med oss tunn dunjacka och sköna skor, alltså gympaskor, Äslar California speciellt Santa Monica, 😎🙏

 3. frys på väg till flygplatsen! ta dina nya fina sneakers och nån poncho eller nåt. ponchon går alltid att använda kvällstid i LA. vart ska ni? jag och familjen ska dit i sommar, tycker det är svårt att hitta hotell som blir bra….

  1. Smart md poncho det har jag flera olika, måste rota gömmorna ;) Vi vt inte vart vi ska, vi har bara flygbiljetterna bokade och en hyrbil sen kommer vi köra dit som näsan styr :)

 4. Hei,

  Det har vært kaldt i LA den siste tiden 5-6 grader og regnet mye. Sier min kusin som bor der. Været kan selvfølgelig skifte. Jeg var der i mars forrige år. Trengte tynn ullgenser og vanntettjakke. Ikke hver dag, men noen av dagene.

  God tur!

  Hilsen Linda

  1. 5-6 grader, hua det var 8 plus här idag, haha! Kanske ska ta med vinterskor och vintrjacka ändå ;) Tack snälla!! Kramar

 5. Jag brukar alltid ha sneakers på fötterna vid långa flygresor och en lång skön kofta och en pashminasjal och blir det för varmt får dem ofta plats i handväskan eller handbagaget när jag är framme.Om jag lyckas sova på planet är det perfekt med en stor pashmina .
  Trevlig resa

  1. Själv är grymt bra, brukar själv ofta ha en sån med, särskilt om jag reser med barnen, perfekt att slänga över som filt på något barn som somnat! Tack så mycket!

 6. Varför inte åka i en tunn dunjacka som man sen packar ihop i en lite påse, tar inte mer plats en ett paraply 😊 Ursnygga skor btw!!

  1. Jag har ingen tunn dunjacka tyvärr, och har inte lust att köpa en bara för detta ändamål heller, men låter ju onekligen smart annars 😊 Tack för tipset!! Ja visst är dom fina, sjukt nöjd med dom!!

 7. Hej!
  Jag åkte i tunn vindjacka och gympaskor när vi skulle till Los Angeles och det var kallt här hemma. Vi åkte oxå utan barn. Vi fick en toppenresa :)

  1. Vad kul, hoppas vi får det samma med en toppenresa :) Och jag kör nog på en lite tjockare tröja (har ingen bra vindjacka eller lättviktsjacka)

 8. Åkte till Kanarieöarna för ett tag sedan o då var det vinterslask dit o minusgrader o ännu mer snö när vi kom hem. Tog lättviktsjackor o tjocktröja o mössor o vantar o sneakers på fötterna. Det funkade toppen. Fleecefilt o fleecebyxor till barnen i bilen. Jackor o mössor åkte ned i väskan på Arlanda o det räckte bra trots minus, o vägde ingenting o tog inte mkt plats. En cashmere/tjocktröja vill man ju ändå ha med sig till planet/kallare väder.

  1. Jag har ingen lättviktsjacka tyvärr, men kör nog på lite tjockare tröja bara, och kan ju alltid hoppas på att det inte är alltför blött ute så kan man ha dessa skor på sig :)

  1. Ja så känner jag också, tror jag kör en frysmorgon så slipper jag släpa runt på varm jacka och skor som jag ändå inte kan använda där!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..