Grattis Celine

2019-02-05 010

celine6år
.
2019-02-05 022

.

Tjingeling,

Idag är ingen vanlig tisdag här hemma, för idag är det nämligen min ”stora” flickas 6-årsdag! Vår älskade Céline, denna omtänksamma, omhändertagande och genomsnälla lilla tjej, som är lik mig både till utseendet som barn och med samma intressen och samma lynne. En riktig liten ”mini me” det är vad hon är!

Vi andra i familjen klev upp en hel timma tidigare än vanligt idag för att hinna med allt det sedvanliga vi brukar göra när någon fyller år. Väcker födelsedagsbarnet med kraxig och ostämd ”ja må du leva-sång”, man bjuder på en liten frukostbricka med svenska flaggan, ett tänt ljus och något gott att sätta tänderna i. Om man födelsedagsbarnet hinner äta vill säga, för det brukar vara födelsedagspresenterna som är höjdpunkten ändå när det kommer till barnen, och att då ivrigt få slita upp alla fina presenter ;)

.

2019-02-05 025

Senare i eftermiddag blir det ett litet tårtkalas, för att fortsätta firandet denna stora dag! Här är en bild från frukosten!

Förövrigt hör ni, om ni bara visste så glad och tacksam jag är för er som lämnar tips när jag tjatigt frågar om än det ena och än det andra :) Jag fick sååå många bra recept-tips på vegetariska rätter i går, och jag ska testa var och en av dom här framöver! TACK!

På återseende hoppas jag!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 

 

 

 1. Emmy skriver:

  Vad önskade/fick hon i present? Har oxå en 6åring snart o hon är lite oklar över vad hon önskar sig, o jag har lite idétorka. Det enda jag vet är att hon ääääntligen ska få ta hål i öronen, som hon längtat! 😊

  1. Céline önskade sig allt med L.O.L Surprise Doll, så hon fick lite olika saker med dessa dockor bland annat ett L.O.L brädspel, en L.O.L mikrofon med radio och väckarklocka, och sen fick hon pysselsaker, luktpennor, glitterlim, och så fick hon en skrivbordshörna i sitt rum, hon har inte haft det tidigare men numera ritar, pärlar och pysslar hon så himla mycket och behövde ett bra ställe att sitta på när hon inte vill sitta i köket :)

   Så olika det är det där med hål i öronen, det har inte Céline nämnt alls än att hon vill ha, men det lär väl komma 🤗

   Hoppas du hittar nått bra till din flicka!!

   kram

 2. R-M skriver:

  Stort GRATTIS till eran stora tjej 🌺 som verkar så gullig och rar, henne blir man verkligen glad av att se. Hurra Hurra Hurra Hurra

  1. Tack snälla hälsar hon och jag också för den delen! Kram!!

 3. Cecilia skriver:

  Grattis till Céline, stora tjejen 😊🎁 Hoppas hon var nöjd med sin dag!
  Kram 🤗

  1. Tusen tack, hon blev jättenöjd med sin dag!! 😊🎁 Stor kram!!

 4. Ingela skriver:

  Grattis till Celine! 🌺 🎂 🎈🎉

  1. Tack snälla hälsar hon 😊🎈🎉

 5. Louise skriver:

  Stort grattis till Céline på den stora dagen! :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..