Kalasdag i snöovädret

0B9C54D5-76DB-4FB0-B27C-DFDCB8962185

.

Hej på er,

En tyst helg här inne, men vi har kört en kalashelg för Céline som fyller 6 år på tisdag, så vi tjuvstartade med bland annat ett barnkalas. Var ju dock så där lägligt att vi hade bjudit alla små flickor i Celines förskolegrupp på kalas kl 10:00 denna morgon i Västerås på Leos Lekland, med tanke på all snö som fallit här sedan igår. Man fick bokstavligt talat pulsa fram, och mycket var oplogat den tiden vi åkte på morgonen. MEN fördelen med kalas samtidigt som ett snöoväder är att det var superlugnt på Leos. För det var väl inga vettiga människor som åkte dit i snökaoset om man inte var tvungen :P

Men Oavsett halvmeter-vis med snö blev det ett lyckat kalas. Tolv små kompisar tillsammans i ett prinsessrum med saft, popcorn, glass, maränger och strössel i en salig blandning följt av över en timmas lek och stoj, och alla var väldigt nöjda när det var dags att åka hem igen. Jag var kanske allra nöjdast, för mycket kan man säga, men det är bra skönt att leja bort detta med barnkalas och inte ha det hemma!

8 månader tills det är dags igen, haha!

Nu kör vi en lugn och stillsam söndag resten av dagen!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

LOADING..