Kalasdag i snöovädret

0B9C54D5-76DB-4FB0-B27C-DFDCB8962185

.

Hej på er,

En tyst helg här inne, men vi har kört en kalashelg för Céline som fyller 6 år på tisdag, så vi tjuvstartade med bland annat ett barnkalas. Var ju dock så där lägligt att vi hade bjudit alla små flickor i Celines förskolegrupp på kalas kl 10:00 denna morgon i Västerås på Leos Lekland, med tanke på all snö som fallit här sedan igår. Man fick bokstavligt talat pulsa fram, och mycket var oplogat den tiden vi åkte på morgonen. MEN fördelen med kalas samtidigt som ett snöoväder är att det var superlugnt på Leos. För det var väl inga vettiga människor som åkte dit i snökaoset om man inte var tvungen :P

Men Oavsett halvmeter-vis med snö blev det ett lyckat kalas. Tolv små kompisar tillsammans i ett prinsessrum med saft, popcorn, glass, maränger och strössel i en salig blandning följt av över en timmas lek och stoj, och alla var väldigt nöjda när det var dags att åka hem igen. Jag var kanske allra nöjdast, för mycket kan man säga, men det är bra skönt att leja bort detta med barnkalas och inte ha det hemma!

8 månader tills det är dags igen, haha!

Nu kör vi en lugn och stillsam söndag resten av dagen!

På återseende!

4E4C8335-C2A5-475D-8224-932BBD78E6CF

 

 

 1. Cecilia skriver:

  Ja men visst är det härligt att ha kalas på ett lekland och slippa allt stök samt röjande efteråt. I år fyllde dock dottern 10 år och ville ha tjejmiddag med övernattning 😅
  Vi har också varit i Västerås idag, dock för att handla på Ikea.
  Ha en fin vecka!

  1. Jag kan tänka mig att det blir annat när dom växer upp, då blir det annat som lockar, som tjejmiddag med övernattning, lät ju lite mer som man inte kommer undan då, hahah! Tack det samma hoppas din vecka börjat bra!!

 2. Maria skriver:

  Hej Anna! Idag lagade min man ditt recept på”Enkel kycklingrätt” och det blev så gott! Tack för det goda receptet och en bra blogg!😊Kram

  1. Åh vad kul när ni testar och laga det jag tipsar om!! Och tack för dom snäll orden om bloggen!! Kramar!!

 3. Malin skriver:

  De fina klänningarna C och J har på sig, vart är de ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..